Lista carti Oana Arion

14

Oana Arion

Tonică, amuzantă, bună organizatoare, plină de idei inovatoare, cu un aer boem, Oana te cucerește de la prima vedere, molipsindu-te cu buna ei dispoziție.
Sunt încăpăţânată, perfecţionistă, râd mult şi am nevoie de timpul meu, spaţiul meu, lucrurile mele ca să pot funcţiona. Ah, da, şi beau multă cafea.” – ne mărturiseşte Oana într-un interviu.
Pasiunea pentru scris i-a plecat de la compunerile din şcoala generală. Învăţătoarea ei era o persoană foarte deschisă şi creativă şi, încă de la început i-a încurajat pe elevi să fie la fel, astfel că lucrările lor erau inedite, iar orele păreau ateliere de scris în toată regula.
Ideea de a scrie seria Nemuritor s-a născut firesc în momentul în care Oana şii-a dorit să găsească o poveste pe care să o citească şi care să transmită lucrurile pe care dorea să le simtă în acel moment, fiind în faza „fantasy” a existenţei sale. Cum nu a găsit ACEA poveste, s-a hotărât să o scrie ea însăşi. Fiind îndrăgostită de mitologie şi istorie, în special de cea nordică a fost clar că trebuia să ţeasă această poveste în jurul unei legende.
Aflaţi mai multe despre Oana în interviul dat Laviniei Călina.

Romane

Serii

1. Ultimul vikingEditura Librex Publishing – recenzia 
2. Te voi găsiEditura Librex Publishing – recenzia 
3. Dincolo de timpEditura Librex Publishing – recenzia 
4. Prin cenuşa de visuri – Editura Librex Publishing – recenzia
               5. Pentru că eu sunt. Pentru că tu eştiEditura Librex Publishingrecenzia

pachet-de-autor-o-g-arion-seria-nemuritor-3-volume-4288-2

 

Cărțile autoarei O. G. Arion pot fi comandate de pe librex.ro, libris.ro, librarie.net

About Author

14 comentarii

Spune-ți părerea!