Delicatese Literare
Liste carti autori

Listă cărți Paullina Simons

PAULLINA SIMONS 

Paullina Simons s-a născut în Leningrad, URSS, în 1963. Pe când ea avea zece ani, familia ei a emigrat în Statele Unite. Încă de mic copil Paullina a visat să devina scriitoare. Visul ei a trebuit însă să aștepte până când a învățat bine limba engleză și a depășit șocul unei noi culturi.
După absolvirea universității și după ce a încercat diverse meserii, inclusiv jurnalist financiar și traducător, Paullina a scris primul său roman Tully. Cartea a fost bine primită de cititorii din întreaga lume. Ea a continuat să scrie mai multe romane, inclusiv Red Leaves, Eleven Hours, Călărețul de aramă (The Bronze Horseman), Tatiana și Alexander (Tatiana and Alexander), Grădina de vară (The Summer Garden) și The Girl in Times Square.
Multe dintre romanele lui Paullina au ajuns bestseller-uri internaționale.
Pe lângă romane, Paullina a scris, de asemenea, o carte de bucate, Tatiana’s Table, o colecție de rețete, scurte povestiri și amintiri din celebra ei trilogie, Călărețul de aramă.

SERII

0.5. Children of Liberty – 2012
0.75. Bellagrand – 2013
1. Călărețul de aramă (The Bronze Horseman – 2001) – recenzie
2. Tatiana și Alexander (Tatiana and Alexander – 2003) – recenzie
3. Grădina de vară (The Summer Garden – 2006) – recenzie
3.5. Tatiana’s Table: Tatiana And Alexander’s Life Of Food And Love – 2007

 

ROMANE

 

Cărţile autoarei Paullina Simons pot fi comandate pe libris.ro, librariadelfin.ro, elefant.ro, librarie.net, librex.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Paullina Simons

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *