Delicatese Literare
Liste carti autori

Listă cărți Penelope Ward

PENELOPE WARD

Penelope Ward este autoare de bestselleruri #1 din topul Wall Street Journal, precum și din topurile New York Times și USA Today.

A crescut în Boston, alături de cei cinci frați mai mari și și-a petrecut primii ani ai carierei ca prezentatoare TV, înainte de a trece la o carieră mai favorabilă familiei.

Penelope își petrece timpul liber citind cărți din genul new-adult, bând cafea și petrecând cu prietenii și familia în weekend.

Ea este mama unei frumoase fete de 15 ani ce suferă de autism (inspirația pentru personajul Callie din Gemini) și a unui băiat de 13 ani, ambii fiind lumina vieții ei.

Cu mai mult de 1,5 milioane de exemplare vândute din cele peste 20 de romane scrise, a apărut în topul New York Times de douăzeci de ori. Cărțile sale au fost traduse în peste 12 limbi și se vând în librării din întreaga lume.

SERII

  1. Jake Undone – 2013
  2. Jake Understood – 2015

 

  1. Rebel Heir – 2018
  2. Rebel Heart – 2018

 

ROMANE

Cărțile autoarei Penelope Ward pot fi comandate pe bookzone.roelefant.ro, libris.rolibrariadelfin.rolibrarie.net, cartepedia.ro, librex.rolitera.ro, edituratrei.ro

Cărțile autoarelor Vi Keeland și Penelope Ward pot fi comandate pe edituratrei.ro, elefant.ro, libris.rolibrariadelfin.rolibrarie.net, cartepedia.ro, librex.ro

Recenzii și prezentări cărți Penelope Ward

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *