Listă cărți Raluca Butnariu

32

Raluca Butnariu Raluca Butnariu

Raluca Butnariu este o îndrăgită autoare de cărți historical-romance și fantasy.

Sunt o romantică incurabilă și pentru mine iubirea este magia care leagă toate lucrurile în acest univers, forța care dă sens vieții, miezul de putere în jurul căreia s-a scris istoria din toate timpurile.” – Raluca Butnariu.

 

SERII

 • Seria Tărâmul tăcerii

1. Refugiul – Editura Librex Publishing – recenzie
2. Născuți sub zodia tăcerii – Editura Librex Publishing – recenzie
3.1. Dulcele sărut al morții vol.1 – Editura Librex Publishing – recenzie
3.2. Dulcele sărut al morții vol.2 – Editura Librex Publishing – recenzie

ROMANE

Deziluzii, Privilegii, Regăsire, Umbra nopții, Văpaia soarelui și Trandafirul scoțian fac parte dintr-o serie, dar pot fi citite și separat.

Cărțile autoarei Raluca Butnariu pot fi comandate pe librex.ro, libris.ro, librarie.net

Recenzii și prezentări cărți Raluca Butnariu

About Author

32 de comentarii

 1. Abia astept sa apara toate cartile ei, pe toate mi le doresc! Si ma bucur ca scrie la un alt volum! Multa inspiratie ii doresc!

 2. Daniela Cusa on

  Credeam ca Regasire este singura carte scrisa de autoare. Acum aflu ca are mai multe. Foarte frumos. Sper sa le publice pe toate. Cu siguranta abordeaza subiecte frumoase si merita.

 3. Multumesc pentru lamuriri, chiar aveam problema cu ordinea citirii lor si le-am lasat pentru cand voi reusi sa le dau de cap se pare ca ati facut-o voi pentru mine, multu

 4. Am citit una sau doua carti ale Ralucai, pdf au fost , mi-au placut foarte mult, ce amanda Quick, Mary Jo Putney, avem cu ce ne mandri. Cartile au fost minunate si deabea astept sa citesc si restul. Felicitari din inima

 5. Barbalata Mirela on

  „Regasire’ citita iar „Privilegii” o am dar nu am apucat s o citesc. Din pacate nu am reusit „Deziluzii” sa o iau pana acum

 6. Catalina Dumbrava on

  Exceptionala! Am citit prima oara pdf , sper sa pot lua si cartile! Imi place foarte mult stilul autoarei. Suntem tare mandrii de scriitorii nostri! LA cat mai multe carti scrise si publicate!

  • Asa este, sunt carti superbe, care cuceresc orice cititoare iubitoare a genului historical-romance! Sper sa se publice toate, iar Raluca sa scrie inca multe carti de acum inainte!

 7. Dorința ne-a fost îndeplinită! Toate cărțile autoarei au fost publicate la Editura Librex! Am actualizat lista cu link-uri catre site-ul Librex, de unde se pot comanda.

  • Mirela Nenciu on

   Abia astept sa citesc cartile Ralucai! Ma bucur ca am avut ocazia sa o cunosc si vreau sa spun ca e o persoana minunata!

Spune-ți părerea!