Lista carti Rodica Mijaiche

11

RODICA MIJAICHE

Referindu-se la romanele sale, autoarea a dezvăluit într-un interviu că:
Cine mi-a citit primul roman, “Anotimpul iubirii”, și va citi și viitoarele mele romane, va observa că eroinele mele sunt femei care, deși trebuie să-și depășească propriile temeri și să scape de demonii ce probabil le fac să pară niște ființe slabe din punct de vedere emoțional, au puterea și pregătirea necesară pentru a depăși diferitele situații ce le apar în viață. Asta nu înseamnă că nu doresc să aibă alături de ele bărbați la fel de puternici și de dornici să traverseze împreună cu ele aceste granițe pentru a deveni mai puternici împreună.
Iar în ceea ce privește motivația ce a determinat-o să scrie primul roman:
Nu știu dacă ai avut vreodată sentimentul că s-au adunat atâtea încât pur și simplu trebuie să te eliberezi într-un fel sau altul. Eu am ales să scriu.
În 2016 la Editura Librex au apărut primele sale romane – Anotimpul iubirii și Secrete, iar în anul 2017 este anunțată să apară seria Pasiuni.

ROMANE

SERII

1. New York – Pasiuni Ascunse – Editura Librex – 2017 – recenzie
2. Roma – Pasiuni Întunecate – Editura Librex – 2017 – recenzie
3. Londra. Pasiuni DezlănțuiteEditura Librex – 2018 – recenzie
4. J&C – Pasiune în DansEditura Librex – 2019

 

Cărțile autoarei Rodica Mijaiche pot fi comandate pe librex.ro, libris.ro, librarie.net

Recenzii și prezentări cărți Rodica Mijaiche

 

 

About Author

11 comentarii

  1. Barbalata Mirela on

    De abia astept sa apara si seria Pasiuni. Am citit pe wattpad si mi-a placut la nebunie. Asa am descoperit-o pe Rodica si de aici….continuarea

  2. „Anotimpul iubirii” e romanul care mi-a ajuns la suflet încă de la primele pagini, abia aștept volumul doi… Iar „Secrete” te ține cu sufletul la gură până la ultima pagină…

  3. Anotimpul iubirii a fost superba! Urmează sa descopăr in curând Secrete si abia aștept sa apară Pasiunile! ❤ Spor la scris Rodica!

  4. Catalina Dumbrava on

    Spre rusinea mea inca nu am citit cartile Rodicai, stiu din ce povestiti ca sunt superbe. Sper sa le citesc si eu cat de curand!

Spune-ți părerea!