Delicatese Literare
Liste carti autori

Listă cărți Rosamunde Pilcher

ROSAMUNDE PILCHER

Născută în 1924, Rosamunde Pilcher a fost încurajată să scrie de timpuriu, primele povestiri fiind publicate de revista ”Woman and Home” la vârsta de optsprezece ani. În timpul celui de-al doilea război mondial a lucrat la Foreign Office, iar apoi în cadrul Serviciului Naval Regal, în flota Indiilor de Est. După război se căsătorește și se mută în Scoția, unde a trăit până la moartea ei în 2019. A avut patru copii și opt nepoți.

În toți acești ani, Rosamunde Pilcher a continuat să scrie romane și povestiri. Două dintre cărțile ei, Căutătorii de scoici și Septembrie, au captivat interesul cititorilor din întreaga lume. După cărțile ei s-au realizat de asemenea ecranizări pentru micul și marele ecran.

ROMANE

Cărțile autoarei Rosamunde Pilcher se pot comanda pe elefant.ro, carturesti.ro, librarie.net, libris.ro, cartepedia.ro, emag.ro

2 Comments

  • anasylvi

    Ce bine ar fi sa se reediteze aceste carti! Majoritatea nu se mai gasesc in limba romana si nu toata lumea se descurca sa citeasca in engleza. Mama, de exemplu, vrea Solstitiul de iarna de ani de zile, dar se gaseste foarte greu in anticariate si cand apare, e foarte piperat pretul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *