Listă cărți Sandra Brown

28

SANDRA BROWN Sandra Brown

Sandra Brown este autoarea a peste șaptezeci de cărți care au ajuns bestseller New York Times, printre care Sting (2016) – Răpirea, Ed.Litera, Friction (2015) – Dragoste sub presiune, Ed.Litera, Mean Streak (2014)Necunoscutul, Ed.Litera, Deadline (2013) – Dispariția, Ed.Litera, Low Pressure (2012) – Amintiri și secrete, Ed.Litera, Lethal (2011) – În căutarea adevărului, Ed.Litera, Tough Customer (2010) – Păcatele trecutului, Ed.Litera.

Carierea de scriitoare a Sandrei Brown a început în 1981 și de atunci a publicat peste șaptezeci de romane, traduse în peste treizeci de țări.
Printre numeroase distincții literare primite se numără Texas Medal of Arts, în 2007, și Premiul pentru întreagă carieră oferit de Asociația scriitorilor americani de române de dragoste.
Sandrei Brown i s-a acordat titlul onorific de Doctor of Humane Letters de către Texas Christian University. A fost numită Thriller Master în 2008, titlu acordat de International Thriller Writer’s Association.
 1. Fascinație secretă – Ed.Litera (Smash Cut – 2008)
 2. Păcatele trecutului  – Ed.Litera (Tough Customer – 2010)
 1. Sub pretextul iubirii – Ed.Litera / Texas! Lucky – Ed.Miron (Texas! Lucky – 1990) – prezentare
 2. Legile inimii – Ed.Litera / Texas! Chase – Ed.Miron (Texas! Chase – 1991)
 3. O ispită irezistibilă – Ed.Litera / Texas! Sage – Ed.Miron (Texas! Sage – 1991)
 1. Fanta C – Ed.Miron (Fanta C – 1987)
 2. Căderea lui Adam – Ed.Miron (Adam’s Fall – 1988)
 1. Pierdută în iubire – Ed.Miron (Led Astray – 1985) – recenzie
 2. Provocarea – Ed.Miron (The Devil’s Own – 1987)
 1. Îmbrățișare în amurg – Ed.Miron (Sunset Embrace – 1985)
 2. Chiar și îngerii cad – Ed.Miron (Another Dawn – 1985)
 1. Dragoste și datorie – Ed.Miron (Breakfast in Bed – 1983)
 2. Să nu trimiți flori – Ed.Miron (Send No Flowers – 1984)
 1. 1. În căutarea adevărului – Ed.Litera (Lethal – 2011)
 2.      1.5. Honor & … – 2017

ROMANE

 

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sandra Brown

About Author

28 de comentarii

 1. Denisa Alina on

  Carti , carti , carti doar asta vad e un univers delicios pt mine si ma delectez din el . Sandra e o scriitoare minunata…

 2. O parte din ele le-am citit,cu Sandra brown a inceput pasiunea mea pt cartile romantice insa am restante la unele titluri,de unele nici nu sitam,asa ca imi prinde bine lista!

 3. Daniela Cusa on

  Una dintre cele mai lungi liste pe care le-am vazut. Am citit si eu multe din ele. Sandra Brown imi place!

  • Cu cele false sigur a sărit de o sută! Dar aici sunt numai cărțile autentice scrise de ea, preluate de pe site-ul oficial.

 4. Sandra Brown ramane scriitoarea mea de suflet.Din pacate,in trecut am facut gresala de a imprumuta si „prietenilor” carti scrise de ea,pe care nu le-am mai recuperat.M-ar interesa foarte mult,daca are cineva dubluri Sandra Brown.

 5. Cand auzeam vorbind de Sandra Brown, nu-stiu-de-ce , tot timpul ma gandeam ca la genul acelui scriitor siropos, mai mult decat romantic, pierdere de vreme. (Sa nu ma injurati!!)
  Aveam in biblioteca de ceva vreme cartea asta, „Confruntarea” si m-am hotarat sa ii dau o sansa. „Doar cateva capitole si, daca e ceea ce cred , o inchid si o pasez altcuiva, interesat de gen „-mi-am spus.
  Ei bine, cartea nu numai ca m-a surprins, mi-a placut maxim!! O recomand cu drag. Si, desigur , abia astept sa (mai) citesc carti de S. Brown.

  • Sa stii ca majoritatea cartilor mai noi ale Sandrei Brown apartin genului romantic suspans, si nu sunt siropoase deloc! (mie imi plac si cele siropoase ale ei, recunosc…)
   Iti recomand si „Dragoste sub presiune” si „Necunoscutul” (au recenzii pe site, sa-ti faci o parere, sunt carti super!)

   • Barbalata Mirela on

    Oli am citit recenzia la „Necunoscutul” Ce sa zic …imi place la nebunie. Va trebui sa caut cartea . Mersi de recomandare.

    • Cu mult drag! Si pe mine m-a convins Leo cu recenziile ei la „Necunoscutul” si „Dragoste sub presiune”, ca eram oarecum nehotarata in privinta lor.
     Noul stil de a scrie al autoarei are foarte multi fani, practic, s-a reinventat ca scriitoare. Cartile Sandrei aparute in ultimul timp in Colectia Carti Romantice sunt, toate, in acest gen, romantic suspans!

 6. Barbalata Mirela on

  In trecut citeam mult Sandra Brown. Unele carti mi-au placut foarte mult iar aletele mai putin. Din pacate nu ii cunosc noul stil. Va trebui sa recuperez

Spune-ți părerea!