Delicatese Literare
Liste carti autori

Listă cărți Sylvain Reynard

Sylvain Reynard

Autorul a fost semifinalist Goodreads Choice Awards în 2011 şi în 2012 la categoria Cel mai bun autor.
Infernul lui Gabriel a fost semifinalist Goodreads Choice Awards în 2011 la categoria Cel mai bun roman de dragoste, iar Extazul lui Gabriel a fost finalist Goodreads Choice Awards în 2012 la aceeaşi categorie. Izbăvirea lui Gabriel a debutat pe poziţia a 6-a pe lista New York Times Bestseller şi a fost finalist Goodreads Choice Awards în 2014 la categoria Cel mai bun roman de dragoste.
Pe contul său de goodreads, Sylvain Reynard a dezvăluit faptul că este interesat de modul în care literatura ne poate ajuta să explorăm anumite aspecte ale condiţiei umane – în special suferinţa, sexul, dragostea, credinţa şi izbăvirea. Poveştile lui preferate sunt cele în care un personaj parcurge o călătorie, fie o călătorie fizică la o destinaţie nouă şi incitantă, fie o călătorie personală în care el sau ea învaţă ceva despre el însuşi/ea însăşi.
De asemenea, autorul este interesat de modul în care elementele estetice cum ar fi arta, arhitectura, gastronomia, şi muzica pot fi folosite pentru a spune o poveste sau pentru a pune în lumină însuţirile unui anumit personaj. În lucrările sale, Sylvain Reynard a combinat toate aceste elemente cu teme precum izbăvirea, iertarea şi puterea vindecătoare a bunătăţii.
  1. Infernul lui Gabriel – Gabriel’s Inferno – 2011
  2. Extazul lui Gabriel – Gabriel’s Rapture – 2012
  3. Izbăvirea lui Gabriel – Gabriel’s Redemption – 2013 – recenzia
  4. Gabriel’s Promise – 2020

 

  1. 0.5 The Prince – 2015
  2. 1. The Raven – 2015
  3. 2. The Shadow – 2016
  4. 3. The Roman – 2016

roman

Cărțile autorului Sylvain Reynard pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librex.ro

37 Comments

Spune-ți părerea!