Listă cărți Sylvain Reynard

37

Sylvain Reynard

Autorul a fost semifinalist Goodreads Choice Awards în 2011 şi în 2012 la categoria Cel mai bun autor.
Infernul lui Gabriel a fost semifinalist Goodreads Choice Awards în 2011 la categoria Cel mai bun roman de dragoste, iar Extazul lui Gabriel a fost finalist Goodreads Choice Awards în 2012 la aceeaşi categorie. Izbăvirea lui Gabriel a debutat pe poziţia a 6-a pe lista New York Times Bestseller şi a fost finalist Goodreads Choice Awards în 2014 la categoria Cel mai bun roman de dragoste.
Pe contul său de goodreads, Sylvain Reynard a dezvăluit faptul că este interesat de modul în care literatura ne poate ajuta să explorăm anumite aspecte ale condiţiei umane – în special suferinţa, sexul, dragostea, credinţa şi izbăvirea. Poveştile lui preferate sunt cele în care un personaj parcurge o călătorie, fie o călătorie fizică la o destinaţie nouă şi incitantă, fie o călătorie personală în care el sau ea învaţă ceva despre el însuşi/ea însăşi.
De asemenea, autorul este interesat de modul în care elementele estetice cum ar fi arta, arhitectura, gastronomia,  şi muzica pot fi folosite pentru a spune o poveste sau pentru a pune în lumină însuţirile unui anumit personaj. În lucrările sale, Sylvain Reynard a combinat toate aceste elemente cu teme precum izbăvirea, iertarea şi puterea vindecătoare a bunătăţii.
 1. Infernul lui Gabriel – Gabriel’s Inferno – 2011
 2. Extazul lui Gabriel – Gabriel’s Rapture – 2012
 3. Izbăvirea lui Gabriel – Gabriel’s Redemption – 2013 – recenzia
 4. Gabriel’s Promise – 2020

 

 1.      0.5 The Prince – 2015
 2. 1. The Raven – 2015
 3. 2. The Shadow – 2016
 4. 3. The Roman – 2016

roman

Cărțile autorului Sylvain Reynard pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librex.ro

About Author

37 de comentarii

 1. Denisa Alina on

  Serios e barbat ? Jur ca nu as fi spus ..eu spuneam ca e femeie cea carea a scris seria asta.. O ador.. Ce sa fac daca am incurcat personajele si l- crezut femeie.. Doamneee..

  • Si eu am ramas la fel de sursprinsa cand am realizat ca autorul „Infernului” e un barbat. Scrie cu o sensibilitate uimitoare!

 2. E bărbat? De ce aveam impresia ca e o femeie? Bine numele o arata destul de clar, dar aveam impresia ca e Sylvia nu Sylvian. Mai sunt si barbati sensibili in ziua de azi.Eu am citit primele doua volume anul trecut, cred ca o sa-l caut si pe al treilea.

 3. Balan Daniela on

  am Infernul lui Gabriel dar inca n-am reusit s-o citesc ,dupa cate am auzit sunt niste carti superbe ! pare un om sensibil dupa privire

 4. Clipa Narcisa on

  Si eu am fost surprinsa cand am cautat al doilea volum din serie si aflasem ca e barbat. Nu doar numele e de vina, ci si sensibilitatea cu care scrie. Eu am citit toata seria si am ramas surprinsa. E absolut minunata. E o poveste de dragoste la care toata lumea viseaza. Seria te face sa intelegi ce e iertarea, iubirea adevarata, vindecarea. Am iubit povestea de dragoste dintre cele doua personaje si pentru ca imi amintea putin de ce din „Infernul lui Dante”.

  • Barbalata Mirela on

   Narcisa daca ti-a placut tie seria asa de mult tinand cont ca nu prea citesti carti de dragoste inseamna ca intreaga serie este captivanta, senzationala si interesanta .

 5. Oli, subscriu!
  Asa ca avem o dilema, suntem indragostite amandoua de acelasi domn profesor Emerson .
  Am citit seria ” Infernul lui Gabriel”, o serie foarte bine conturata si frumos descrisa. De la inceput pana la sfarsit. Mi-a placut de asemenea ca autorul nu a lasat in suspans nimic, ne-a descris ce s-a intamplat cu toate personajele, chiar si cele secundare.
  Cu toate ca sincer mi-a parut foarte rau de Paul, de dragostea neimpartasita(in relatia cu Julia), dar mi-a placut teribil cum au sfarsit lucrurile pentru Simon.

  • Fallon, si povestea lui Paul are un final fericit, el avand sansa ca iubita lui sa nu renunte la el cat timp el a facut o pasiune pentru Julianne, iar in final iubirea si rabdarea ei au dat roade, Paul „vazand-o” din nou cu ochii unui barbat interesat de ea.

  • Barbalata Mirela on

   FALLON iti transmiti ata de bine emotiile incat m-am indragostit de personaj fara sa citesc cartea . Oricum de abia astept sa o fac

 6. Probabil ca eu nu cred in a doua sansa, de aceea „scanteia” nu s-a aprins in relatia celor doi(pentru mine).

 7. Abia acum am reușit sa citesc cele 3 volume din serie și am rămas doar cu impresii frumoase și pline de entuziasm. Cind am selectat cărțile, eram puțin sceptica, dar Gabriel și Julia sunt minunați și i-am îndrăgit toot mai mult trecând la fiecare capito. Abia astept sa apara al 4-Lea volum.

 8. Mihailean Codruța on

  Seria Infernul lui Gabriel e extraordinară. Am citit toate cele 3 cărți în format PDF, deabea aștept sa vad și partea a2a din film….

 9. Margareta Andreica on

  Cele trei volume din seria lui ,,Gabriel ,, sunt superbe! Dumnezeu sa-i dea sanatate si multa iubire lui Sylvain Reynard ,sa mai scrie multe carti de acum inainte ! Astept cu nerabdare ,,Gabriel’s Promise” sa fie tradus in romana.

Spune-ți părerea!