Delicatese Literare
Prezentari carti

Logodită până vineri – seria Căsătorii neașteptate de Catherine Bybee, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Logodită până vineri

(Fiancé by Friday – 2013)

Catherine Bybee

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

1. Contract de căsătorie – Wife by Wednesday – 2011- prezentare
2. Măritată până luni – Married by Monday – 2012 – prezentare
3. Logodită până vineri – Fiancé by Friday – 2013
4. Singură până sâmbătă – Single by Saturday – 2014 – prezentare
5. Cucerită până marți – Taken by Tuesday – 2014 – prezentare
6. Sedusă până duminică – Seduced by Sunday – 2015 – prezentare
7. Subjugată până joi – Treasured by Thursday – 2015 – prezentare

Gwen Harrison este frumoasa fiică a unui duce englez. Deși bogată și aparținând înaltei societăți, vine în America pentru a prelua de la cumnata ei conducerea unei firme matrimoniale de mare succes. Faptul că este șefă nu înseamnă că nu-și permite să viseze și ea la propria relație romantică cu garda ei de corp, tăcutul Neil MacBain. Oare bărbatul enigmatic care îi tulbură visele o va face să piardă mai mult decât crede?

Neil MacBain, fost ofițer în forțele speciale, nu poate nega efectul pe care îl are frumoasa Gwen asupra sufletului său tulburat și asupra trupului călit în lupte. Doar că el este angajat să-i asigure protecția, ceea ce înseamnă că nu poate accepta o relație personală între ei – asta până când o amenințare din trecutul lui revine în actualitate, prinzând-o pe Gwen la mijloc. Acum, pentru a o apăra, este dispus să riște tot: cariera, viața și inima.

Citate:

„Inima îi tresăltă în piept, transmiţându-i rapid semnale prin tot corpul. Neil îşi ridică mâna spre faţa ei şi îi plimbă degetul mare de-a lungul maxilarului.
Îşi dorea atât de mult sărutul lui încât putea să îi simtă gustul.”

„Tot trupul ei se transformase într-o masă de senzaţii. Şi statura lui uriaşă îi semăna cu o armură pentru ea. O armură care o proteja.
Mereu îl dorise pe bărbatul acesta, iar acum ştia şi de ce. Cu trupul şi cu inima ei lucrând acum la unison ca să îi facă lui plăcere, îşi dădu în sfârşit seama ce însemna să simtă absolut totul.”

„Pe lângă senzaţia de dorinţă pe care o simţeau amândoi, Gwen îşi dădu seama că mai era ceva. Când îşi trecu mâinile pline de clăbuci pe spatele lui lat şi peste umerii lui, realiză ce era. Era senzaţia aceea de confort pe care o simţea ştiind că putea fi ea însăşi alături de bărbatul acesta fără să îi fie teamă că l-ar putea îndepărta.”

Vom putea citi întreaga poveste în romanul LOGODITĂ PÂNĂ VINERI de Catherine Bybee. De vineri, 19.07.2019, la toate punctele de difuzare a presei, alături de revista Libertatea pentru Femei!

Sursa: Cărți Romantice

 

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice iulie 2019

Colecția Cărți Romantice august 2019

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *