Delicatese Literare
Prezentari carti

Logodnă cu scântei, de Virginia Heath, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Logodnă cu scântei

(Never Fall for Your Fiancée – 2021)

Virginia Heath

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

Data apariție: feb. 2022

Nr. pagini: 336

Traducerea: Dana Purgaru

Virginia Heath este autoarea a 21 de romane istorice de dragoste și nominalizată de două ori la Romantic Novel of the Year Award. Când nu scrie, îi place să călătorească sau să bată Londra în căutare de chilipiruri, alături de soțul ei și de labradorul familiei.

O nouă autoare și primul volum al seriei „Surorile Merriwell“.
Hugh își inventează o logodnică fictivă, sperând să pună capăt încercărilor mamei lui de a-i găsi o soție.
Minerva Merriwell se întreține cu greu pe ea și surorile ei, așa că acceptă oferta bănoasă a lui Hugh de a se preface că îi e logodnică.
Însă logodna lor falsă se transformă într-o poveste de dragoste adevărată. Oare pot avea încredere unul în celălalt când relația lor a început cu o minciună?

Ultimul lucru pe care și l-ar dori vreodată Hugh Standish, conte de Fareham, e o soție. Din nefericire, mama lui e hotărâtă să-l însoare cu orice preț, chiar dacă e nevoită să fie pețitoare în condițiile în care ea trăiește în America, iar fiul ei, în Anglia. Astfel stând lucrurile, Hugh își inventează o logodnică fictivă, sperând să pună capăt încercărilor mamei lui de a-i găsi o soție.
Din ziua fatidică în care nevrednicul lor tată le-a abandonat pe ea și pe cele două surori mai mici ale ei, Minerva Merriwell a fost nevoită să lupte din greu ca să se poată întreține toate trei. Însă gravurile în lemn nu-i aduc decât comenzi sporadice și bani puțini, astfel încât surorile sunt aproape muritoare de foame. Așa că, atunci când Hugh îi cere Minervei să pretindă că îi e logodnică cât timp îl vizitează mama lui, ea își dă seama că, oricât de grotescă ar putea să pară farsa pusă la cale de Hugh, oferta lui e prea bănoasă pentru ca ea s-o poată refuza.
În timp ce lucrurile o iau razna, degenerând în situații hilare și neînțelegeri de tot felul, iar personajele principale încearcă să pună ordine în minciunile complicate care alcătuiesc țesătura acelei farse, logodna falsă a lui Hugh și a Minervei se transformă într-o poveste de dragoste cât se poate de adevărată. Dar oare pot ei să aibă încredere unul în celălalt dacă relația lor a început cu o minciună?

Veți citi întreaga poveste în romanul LOGODNĂ CU SCÂNTEI de Virginia Heath, o nouă autoare și primul volum al seriei „Surorile Merriwell“. De luni, 7 februarie, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste februarie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *