Delicatese Literare
Prezentari carti

Logodnica eternă de Christi Caldwell, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Logodnica eternă

(Forever Betrothed, Never the Bride – 2013)

Christi Caldwell

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

Primul volum al seriei „Sezoane scandaloase“.

1. Logodnica eternă (Forever Betrothed, Never the Bride – 2013)

2. Nunta neașteptată (Never Courted, Suddenly Wed – 2014) – prezentare

3. Always Proper, Suddenly Scandalous – 2014

4. Always a Rogue, Forever Her Love – 2014

5. A Marquess for Christmas – 2014

6. Once a Wallflower, At Last His Love – 2015

Lady Emmaline Fitzhugh așteaptă de ani de zile ca logodnicul ei să o ia de soție. Dar Lord Drake își îneacă amarul coșmarurilor de după război în băutură și multe aventuri amoroase, fiindcă nu se consideră demn de Emma. Va putea ea să-i arate puterea vindecătoare a iubirii?

Lady Emmaline Fitzhugh este o romantică fără speranță, care s-a săturat să stea pe margine, așteptând ca logodnicul ei să-și vină în fire și să se căsătorească cu ea. Când Emmaline citește în ziarele de bârfe prea multe relatări despre legăturile scandaloase ale acestuia, ia problema în propriile mâini.

Veteran distrus de război, lordul Drake e preocupat să dea uitării zilele petrecute în războiul din Peninsulă printr-un șir nesfârșit de relații lipsite de sens. Nu mai vrea să simtă nimic, însă Lady Emmaline nu-l lasă să rămână cufundat în această stare de amorțeală. Cu pofta ei de viață, reușește să îi trezească pasiunea și dorința de a iubi.

Femeia pe care Drake a evitat-o în cea mai mare parte a vieții este acum singura de care are nevoie, dar el nu mai este un bărbat demn de Emmaline a sa. Depinde doar de ea să-i arate puterea vindecătoare a iubirii.

Veți citi întreaga poveste în romanul LOGODNICA ETERNĂ de Christi Caldwell. De luni, 14 martie la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Christi Caldwell

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste martie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *