Delicatese Literare
Prezentari carti

Lordul ispitei de Lorraine Heath, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Lordul ispitei

Lorraine Heath

Colecția Iubiri de poveste

Titlul original: Lord of Temptation

Este a doua carte din seria The Lost Lords of Pembrook

  1. 1. Ispitirea unui lord (She Tempts the Duke – 2012) – prezentare carte
  2. 2. Lordul ispitei (Lord of Temptation – 2012)
  3.     2.5. Deck the Halls With Love – 2012
  4. 3. Intenții vinovate (Lord of Wicked Intentions – 2013) – recenzia 
Odată ca niciodată, el era Lord Tristan Easton – acum este căpitanul Jack, un proprietar de corabie bogat, a cărui singură iubită acaparatoare este marea. Dar toate acestea se vor schimba atunci când Lady Anne Hayworth îl angajează s-o ducă într-o călătorie pe tărâmul pericolului și al seducției…
Anne dorește cu disperare să-i ceară iertare logodnicului său plecat de mult la război, iar pentru asta are nevoie de un căpitan care să accepte să o ducă pe acel țărm îndepărtat. Tristan îi acceptă toate condițiile, însă cere drept plată un sărut, ceea ce îi va atrage pe amândoi într-un vârtej al tentației irezistibile. Ea nu a mai cunoscut vreodată o asemenea ispită și, pentru câteva săptămâni, trăiește cea mai intensă pasiune din viața ei, dar pentru a-și proteja inima, știe că trebuie să-l părăsească pe fermecătorul căpitan. Cu toate acestea, Tristan nu poate uita cu ușurință o asemenea frumuseţe și, atunci când se întâlnesc din nou într-o sală de bal din Londra, jură că nu o va pierde a doua oară. Pasiunea fără margini îi va purta pe amândoi pe mări care nu apar pe nici o hartă, dar care ar putea să-l conducă pe lordul pierdut acasă pentru totdeauna.
Cartea a apărut în Colecția Iubiri de poveste în 4 aprilie 2015.
Sursa: Cărți Romantice
Citate:
„Un sărut. Asta fusese tot ce ceruse el ca plată. Prost imbecil. Niciodată în viaţa lui nu făcuse un târg din care să iasă în dezavantaj. Ar fi trebuit să îi ceară câte un sărut pe zi. În schimb, ceruse unul pentru întreaga călătorie. Trebuia să o facă să şi-l dorească atât de tare, încât să fi e dispusă să îi ofere mai mult. Pentru că, odată ce el obţinea acel sărut, ea trebuia să îl iniţieze pe următorul.”
„– De ce ai acceptat să mă iei în călătorie pentru un lucru atât de nesemnificativ ca un sărut? Sunt sigură că nu îţi lipsesc săruturile.
– Sunt foarte obişnuit cu săruturile, aşa că le cunosc valoarea. Sărutul fi ecărei femei în parte e altfel. Unele buze sunt crăpate, despre altele aş putea jura că au fost ţesute din fi re de mătase. Unele guri sunt uscate, altele umede. Unele femei miros a usturoi, şi altele – îşi duse degetele lipite la buze, scoase un sunet zgomotos, apoi le deschise ca pe o floare – sunt la fel de bogate precum un vin vechi şi bun. Unele femei sărută în tăcere. Altele şoptesc o melodie dulce care tachinează urechea şi îţi rămâne în memorie la mult timp după ce s-a încheiat. Un sărut poate fi orice. Poate fi o experienţă profundă. Ridică din umeri. Sau îl poţi uita.”
„Se ridică pe vârfuri şi îl sărută cu toată foamea, dorinţa… şi da, chiar şi dragostea, pe care le simţea pentru el. Nu avea să rostească vreodată cuvintele care ar fi putut să îl facă să rămână lângă ea, căci ţinea prea mult la el ca să îi refuze marea. Sau poate se temea că dragostea ei nu va fi de ajuns cât să-l ţină lângă ea. Nu conta. Ceea ce simţea nu trebuia mărturisit sau analizat. Vor avea noaptea aceea, apoi ea va pune totul la păstrare. Cu ea cuibărită la pieptul lui, se duseră în cabina lui. Nu era ce şi-ar fi dorit ea să fi e un cămin, însă era căminul lui. Şi era fericită că o adusese din nou acolo.”

temptat

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lorraine Heath

11 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *