Delicatese Literare
Prezentari carti

Love & Santorini, o aventură în Grecia de Jenna Evans Welch, Editura Epica

Love & Santorini, o aventură în Grecia

(Love & Olives – 2020)

Jenna Evans Welch

Editura Epica

An aparitie: 2021

Nr. pagini: 528

Traducător: Gabriela Stoica

Love & Gelato Series:

  1. Love & Gelato. Vacanță la Florența – Editura Epica – Love & Gelato – 2016 – recenzia
  2. Love & Luck. O călătorie norocoasă prin Irlanda – Love & Luck – 2018 – prezentare
  3. Love & Santorini, o aventură în Grecia – Love & Olives – 2020

 

O adolescentă întâlnește dragostea în frumoasa și însorita Grecie, în timp ce se străduiește să reînnoade relația cu tatăl ei înstrăinat. Nu e de mirare că Liv Varanakis nu are multe amintiri plăcute despre tatăl ei, dat fiind că acesta a părăsit-o și a plecat în Grecia când fiica lui avea doar opt ani. Însă fata își amintește că împărtășeau pasiunea pentru miturile Greciei antice și pentru Atlantida, legendara insulă pierdută. O ilustrată primită de la tatăl ei o pune pe jar.

Național Geographic pregătește un documentar care va prezenta teoriile lui despre Atlantida și, prin urmare, o invită pe Liv în Grecia că să-l ajute. Dar odată ce fata ajunge în Santorini, situația devine ușor… stânjenitoare.

Prea multe întrebări, prea multe emoții îi inundă sufletul când își întâlnește tatăl, după atâția ani. Cu toate acestea, Liv nu vrea că trecutul să stea în calea unei posibile împăcări. Și, mai ales, preferă ca Theo – fermecătorul „protejat” al tatălui ei – să nu fie martor la zbuciumul pe care il simte.

Mâncarea delicioasă, apusurile care-ți taie răsuflarea, apa că turcoazul și peșterile ascunse sunt doar o parte din ceea ce fata descoperă în Santorini. Insula îi oferă și altceva, poate nu atât de ușor de înțeles și de acceptat. Liv află aici adevăratul motiv pentru care tatăl ei a chemat-o, iar motivul nu are neapărat legătură cu descoperirea unei insule dispărute.

 

 

Titlul este disponibil cu precomandă. Livrarea se va face începând cu data de 10 iunie 2021.

Cărțile autoarei Jenna Evans Welch se pot comanda pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări Editura Epica

One Comment

Spune-ți părerea!