Delicatese Literare
Prezentari carti

Lumea de apoi de Susan Ee, Editura Trei

Lumea de apoi

Susan Ee

Editura Trei

Young Fiction Colection

Nr. de pagini: 392
Titlul original: World After
Traducerea: Alex Văsieș
Anul apariţiei: 2017
Al doilea volum al trilogiei Penryn și Sfârşitul lumii
Susan Ee e pasionată de science-fiction, fantasy și horror, mai ales dacă au un strop de romance. O vreme a fost avocat, dar adoră să fie scriitoare, pentru că această meserie îi descătușează imaginația.
Cărţile sale au fost traduse în peste douăzeci de limbi, iar filmele sale de scurt-metraj au fost prezentate la festivaluri importante. Trilogia Penryn şi Sfârşitul lumii este bestseller USA Today.
De aceeaşi autoare, la Editura Trei a apărut primul volum al seriei Penryn și Sfârşitul lumii, Îngeri căzuţi, a cărui prezentare o puteţi citi aici
În continuarea thrillerului fantasy Îngeri căzuţi, supravieţuitorii apocalipsei îngerilor încearcă să refacă din bucăţi o lume sfâşiată.
Penryn rătăceşte pe străzile din San Francisco în căutarea surorii sale Paige, care a fost răpită. Dar de ce străzile sunt pustii? Unde e toată lumea?
Căutarea o conduce direct la planurile secrete ale îngerilor: le ghiceşte motivele şi proporţiile înfiorătoare ale acţiunilor pe care sunt gata să le întreprindă.
În timpul acesta, Raffe îşi caută aripile. Fără ele nu se poate alătura îngerilor şi nu-şi poate ocupa locul care i se cuvine, acela de lider. Când va trebui să aleagă între a-şi recupera aripile şi a o ajuta pe Penryn să supravieţuiască, oare ce soluţie va găsi?
Lumea de Apoi se citeşte pe nerăsuflate… Penryn, curajoasa eroină, face acum parte din Rezistenţă şi trebuie să înfrunte noua realitate. Pur şi simplu fabulos.” – Star Magazine
Alert, ingenios, sofisticat… Pe placul celor pasionaţi de Jocurile Foamei şi Amurg.” – The Guardian
Merită să fie un hit. Plin de acţiune şi răsturnări de situaţie, Lumea de Apoi îi va încânta chiar şi pe cei care sunt reticenţi la genul science-fiction.” – Sunday Mirror
Raffe e absolut fascinant, iar Penryn are o forţă incredibilă.” – Dublin Evening Herald

6 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *