Delicatese Literare
Prezentari carti

Lumina din adancuri de Amanda Quick, Editura Litera/Lira, Colecția Cărți Romantice

Lumina din adâncuri

Amanda Quick

Editura Litera/Lira
Colecția Cărți Romantice
Titlu original: In Too Deep
Scargill Cove, un orășel izolat de pe coasta Califor­niei, este locul perfect pentru Fallon Jones, un singu­ratic inveterat și investigator pasionat al fenomenelor paranormale. Este un punct de convergență pentru energii neobișnuit de puternice, lucru care ar putea explica de ce neadaptații și rătăcitorii sunt atrași de oraș ca moliile de lumină.
Isabella Valdez, o tânără care fuge de niște bărbați foarte periculoși este și ea atrasă în Cove.
Când începe să lucreze ca asistentă a lui Fallon, Isabella îl impresionează prin felul în care reușește să îi organizeze biroul haotic. În plus, nu pare deloc sur­prinsă de elementul paranormal al slujbei lui. Fallon descoperă în ea un spirit înrudit, un refugiu într­-o lume care consideră abilitățile lui o formă de nebunie. Dar când își unesc forțele pentru a rezolva un mister vechi de secole, Fallon și Isabella se trezesc târâți în is­toria secretă a orășelului Scargill Cove și siliți să lupte pentru a-­și salva viețile, de îndată ce încep să descâlcească ițele unei conspirații mortale cu rădăcini în afacerea familiei Jones… și în arborele genealogic al Isabellei.
Dar, în final, cea mai importantă forță care îi ajută să dea de capăt misterelor fascinante care îi înconjoară este pasiunea care se naște între ei.
„Talentul lui era, de fapt, o formă rară de psihometrie. Zack putea să ia în mână un cuţit sau un pistol care fusese folosit la comiterea unei crime şi să simtă ceea ce simţise ucigaşul în momentul în care comisese acel act de violenţă.”
„Părea atât de sexy şi de îngrozitor de masculin, aşa cum stătea aici în penumbră, se gândi ea. În energia care îl înconjura se simţea o esenţă vagă de răzbunător neobosit, de protector şi de războinic. Era genul de bărbat pe care puteai să te bizui mereu. Era un om de cuvânt.”
„Energia încinse atmosfera încăperii întunecoase. Efectul pe care îl avea Isabella asupra lui nu putea fi descris altfel decât prin existenţa unui anumit gen de alchimie, se gândi el. Ea era focul care transforma fierul rece din interiorul lui în aur curat. Cu ea alături, putea privi în adâncul haosului şi să vadă obiectul care reprezentase ţelul suprem al artei antice, piatra filozofală. Cu ea, era şi el, pentru o vreme, complet.”
Vom putea citi întreaga poveste în romanul LUMINA DIN ADÂNCURI de Amanda Quick. De vineri, 31.03.2017,  la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Cărțile autoarei Amanda Quick pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netcartepedia.ro, carturesti.roemag.ro

Am menționat cartea în Top 10 cărți romantice cu magie, vrăjitoare, fantome și alte elemente de paranormal

9 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *