Delicatese Literare
Prezentari carti

Maestra de L.S. Hilton, Editura Litera

Maestra (Maestra – 2016)

L.S. Hilton

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Cartea a apărut și în Colectia Buzz Books recenzia

  • Seria Maestra

1. Maestra – Editura Litera – Maestra – 2016
2. Domina – Editura Litera – Domina – 2017 – prezentare
3. Ultima – 2018
În timpul zilei, Judith Rashleigh lucrează la o casă de licitații din Londra, dar visul ei de a-și face un nume în lumea artei este măcinat încet, încet de snobismul și corupția pe care le întâlnește la tot pasul.
Ca să își suplimenteze veniturile, noaptea este animatoare într-unul dintre barurile rău famate ale capitalei.
Disperată să realizeze ceva în viață, Judith știe că trebuie să intre în joc. A învățat să se îmbrace, să vorbească și să se comporte pentru a fi pe placul bărbaților. A învățat să fie o fată cuminte.
Dar, după ce descoperă o conspirație la casa de licitații, Judith este concediată, și în disperare de cauză acceptă să-l însoțească pe unul dintre clienții barului pe Riviera franceză. Acolo, după o greșeală fatală, Judith descoperă că propria viață este în pericol, așa că apelează la un la un prieten pe care l-a neglijat multă vreme. Un prieten care a ajutat-o să treacă de necazurile din trecut cu fruntea sus și spatele drept. Un prieten pe care o fată bună ca ea nu ar trebui să îl aibă: furia.
Vom putea citi întreaga poveste în MAESTRA de L.S. Hilton, de vineri, 04.01.2019, la toate punctele de difuzare a presei, alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *