Delicatese Literare
Cărți pentru copii

Magica noapte a elfilor, Ciudatul caz al hoțului de ciocolată de Gerónimo Stilton, Editura RAO

Șoricelul Geronimo vă invită să îl însoțiți în două noi aventuri, din seria Geronimo Stilton/ Geronimo Stilton Series
Redactorul-șef Geronimo Stilton se trezește din nou în fața unor mistere pe care trebuie să le rezolve.
♦♦♦

Magica noapte a elfilor

Data de publicare: 3.02.2021
Format: 19 x 14,5
Categorie: FICȚIUNE COPII
Domeniu de editare: AVENTURI, 6-9 ANI
Număr de pagini: 128
Preț: 20 lei
În Magica noapte a elfilorGeronimo este salvatorul Crăciunului. În Ajunul Crăciunului, în Șoricezia, toată lumea se pregătea să sărbătorească…Toșii, cu excepția lui Geronimo și a Teei. Erau în birou, obligați de bunicul Torquato să lucreze! Însă era contrar adevăratului spirit al Crăciunului? Biffo și Biffa, doi elfi ai Moșului, vor avea grijă să redescopere magia acestei sărbători, ducându-ne într-o călătorie magică spre Polul Nord!

Ciudatul caz al hoțului de ciocolată

Data de publicare: 3.02.2021
Format: 19 x 14,5
Categorie: FICȚIUNE COPII
Domeniu de editare: AVENTURI, 6-9 ANI
Număr de pagini: 128
Preț: 20 lei
Ciudatul caz al hoțului de ciocolată amintește de prima zi de primăvară din Șoricezia, un moment de sărbătoare. În această zi, are loc vânătoarea de comori pe străzile orașului și un concurs de cofetărie pentru cel mai bun ou de ciocolată. Vărul lui Geronimo, Capcană, vrea să participe… dar prin zonă se află și celebrul hoț Umbră…
DESPRE AUTOR:
Gerónimo Stilton este pseudonimul lui Elisabetta Dami. La vârsta de treisprezece ani, a început  să facă primii pași în lumea ficțiunii ca și corector pentru editura familiei. La nouăsprezece ani a creat primele sale povesti. O pasionata de aventură, la vârsta de 20 de ani a obținut brevetul de pilot de avion și licența de parașutist, la 23 ani a călătorit în jurul lumii de una singură.
♦♦♦
Editura RAO publică în exclusivitate în limba română această serie, care a fost tradusă până acum în 48  de limbi, fiind vândute peste 130 de milioane de exemplare în toată lumea. Din aceeași serie, amintim: Numele meu e Stilton, Geronimo Stilton, Iubirea e ca brânza, Banda motanului, Ai vrut vacanță, Stilton?, Misterul papirusului negru, Jos labele de pe aurul meu!, Ciudatul caz al hoțului de brânză, Călătoriile… ce pasiune!, Furtul diamantului uriaș, Misteriosul ochi al dragonului, Noaptea dovlecilor turbați.
♦♦♦

Recenzii și prezentări cărți pentru copii

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *