Delicatese Literare
Prezentari carti

Magnatul de Joanna Shupe, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Magnatul (Magnate – 2016)

Joanna Shupe

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1.      0.5 Tycoon – 2016
  2. 1. Magnatul – Editura Litera (Magnate – 2016)
  3. 2. Baronul – Editura Litera (Baron – 2016) – prezentare
  4. 3. Mogulul (Mogul – 2017) – prezentare
În Epoca sa de Aur, New Yorkul este în plin avânt, sub dominația unor oameni ale căror averi și putere sunt greu de imaginat. Membrii Clubului Knickerbocker știu asta mai bine decât oricine. Dar pentru un milionar anume, surpriza neașteptată va veni din partea propriei inimi…
Născut într-o mahala, Emmett Cavanaugh își croiește cu ambiție drumul până în vârful unui imperiu al oțelului și duce o viață opulentă într-un conac de pe Fifth Avenue. Oricum, ascensiunea sa socială nu l-a făcut să aprecieze și femeile din noua lume în care a ajuns. Le disprețuiește pe doamnele din înalta societate a orașului pentru superficialitatea lor – însă o tânără cu sânge albastru, rebelă și frumoasă, ar putea să-i schimbe radical părerile.
Mintea lui Elizabeth Sloane are alte preocupări decât ultimele bârfe de salon, într-o epocă în care reputația, statutul și averea sunt considerate măsura succesului, iar aspirațiile de a avea o carieră, inacceptabile. Lizzie poate juca la bursă cu aceeași pricepere precum cei mai buni brokeri din New York – însă are nevoie de un bărbat pentru a-și putea folosi abilitățile. Când tânăra îl roagă să o sprijine și apoi să împartă profitul, Emmett acceptă, chiar dacă fără prea multă tragere de inimă. Dar dragostea și afacerile nu fac casă bună și, pe măsură ce parteneriatul lor începe să se fisureze, cei doi vor descoperi o pasiune mai profundă decât fervoarea jocului la bursă.

Veți citi întreaga poveste în romanul MAGNATUL de Joanna Shupe, primul volum al seriei Clubului Knickerbocker – apariție sâmbătă 26.08.2017 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.

Sursa: Cărți Romantice
Citate:
”Era imens – un munte de om. Și, deși era îmbrăcat impecabil, nu avea distincția și sofisticarea celorlalți bărbați pe care îi cunoștea. Era rigid, colțuros, ca unul dintre noii zgârie-nori care se înălțau ca niște turnuri, impertinent, peste clădirile vechi, elegante, ale orașului.”
„Bărbatul acela avea mai multe învelișuri, toate fascinant de complexe. Avea defecte, la fel ca restul muritorilor de pe pământ, ceea ce i se părea infinit mai atrăgător. „
”- Femeile din lumea mea nu au voie să muncească. Suntem educate ca să sprijinim un soț și să conducem o gospodărie. Este exact așa cum ai presupus, viața nu m-a pregătit pentru altceva, în afară de petreceri și probe de rochii. Dar am nevoie să fac mai mult. Societatea va accepta asta, după ce le voi demonstra că pot.”
”Fusese ușor să păstreze distanța față de restul femeilor, dar Elizabeth îi pătrunsese sub piele. I se cuibărise adânc, în țesuturi, atât de tare, încât doar gândul la ea îi făcea mădularul să i se întărească.”
”El trata în dolari și cenți. Realitatea rece. Și, chiar dacă avea o minte pentru numere, ea avea, de asemenea, și o inimă. Una care jinduia după dragoste și afecțiune, după felul de căsnicie pe care se spunea că o avuseseră părinții ei.”
”- Nu mă pot gândi la un mod mai plăcut de a-mi petrece după-amiaza decât alături de tine, minunata și prețioasa mea soție.
Tranzacțiile și preluările pot să aștepte.”

Am inclus cartea în Top 10 cărți historical-romance cu eroi geniali

Cărțile autoarei Joanna Shupe pot fi comandate pe litera.rolibris.ro, elefant.ro, cartepedia.rolibrarie.net

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *