Delicatese Literare
Prezentari carti

Mai dă-mi o șansă de Sherryl Wods, Seria Chesapeake Shores, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Mai dă-mi o șansă

(A Chesapeake Shores Christmas – 2010)

Sherryl Woods

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

 1. Golful visurilor – The Inn at Eagle Point – 2009 – prezentare
 2. Iubirea de odinioară – Flowers on Main – 2009 – prezentare
 3. Portul dragostei – Harbor Lights – 2009 – prezentare
 4. Mai dă-mi o șansă – A Chesapeake Shores Christmas – 2010
 5. Împărtășind același vis – Driftwood Cottage – 2011 – prezentare
 6. Golful pasiunii – Moonlight Cove – 2011 – prezentare
 7. Alături de tine – Beach Lane – 2011 – prezentare
 8. Reuniune de familie – An O’Brien Family Christmas – 2011 – prezentare
 9. The Summer Garden – 2012
 10. A Seaside Christmas – 2013
 11. The Christmas Bouquet – 2014
 12. Dogwood Hill – 2014
 13. Willow Brook Road – 2015
 14. Lilac Lane – 2017

Dezamăgită și frustrată de faptul că soțul ei, Mick, își iubea mai mult munca decât propria familie, Megan O’Brien l-a părăsit, lăsându-și în urmă și cei cinci copii.

Dar cei doi soți n-au încetat să se iubească. După douăzeci de ani, când iau decizia să se recăsătorească, copiii lor, acum maturi, se bucură să-și vadă părinții din nou împreună.

Doar mezinul, Connor, nu își poate ierta mama pentru ceea ce el consideră a fi fost abandonarea familiei – lucru care l-a și determinat să devină strălucit avocat specializat în divorțuri. Încăpățânarea proverbială a familiei O’Brien pune și mai multe obstacole în calea unui eveniment care ar trebui să fie plin de fericire și pace, iar Megan nu vrea să își rănească din nou familia. Și îndoielile nu întârzie să apară – poate fi sigură că ea și Mick vor reuși de data asta să facă lucrurile să meargă cu adevărat? Iar când o surpriză de proporții provoacă un adevărat haos, numai un miracol poate reuni această familie.

Dar, până la urmă, este sezonul miracolelor…

Citate:

„– Connor, sunt un om în toată firea. N-am nevoie de dădăceală, oricât de bine intenţionată ar fi. O iubesc pe mama ta. Am iubit-o întotdeauna. Dumnezeu mi-a mai dat o şansă de a fi cu ea şi n-am să v-o îngădui nici ţie, nici altora să mi-o luaţi.
– O să-ţi frângă inima din nou, îi prezise Connor.
– Nu cred, dar dacă aşa se va întâmpla, asta e.
– Nu se poate să spui asta. Data trecută când te-a părăsit, aproape te-a distrus. Aproape ne-a distrus întreaga familie.”

„Mick fusese întotdeauna genul de bărbat care, în zelul lui de a-şi face familia fericită, avea tendinţa să dicteze în toate cele. Cum spune proverbul, dacă-i dădeai un deget, îţi lua, nu toată mâna, ci te lua cu totul. Megan avea nevoie să-şi adune toate puterile ca să-i ţină piept.”

„Copiii reveniseră în viaţa ei. Nepoţii urmau să crească lângă ea, umplând casa de râsete. Iar bărbatul pe care-l iubea din clipa în care descoperise ce înseamnă dragostea avea să-i stea alături pentru totdeauna. Crăciunul era cu adevărat o sărbătoare a miracolelor.”

Veți citi întreaga poveste în romanul MAI DĂ-MI O ȘANSĂ de Sherryl Woods, volumul al patrulea al seriei „Chesapeake Shores”. De vineri, 17.01.2020, la toate punctele de difuzare a presei!

Sursa: Cărți Romantice

 

2 Comments

Spune-ți părerea!