Delicatese Literare
Prezentari carti

Mai presus de dorinta de Cheryl Holt

Mai presus de dorinta mai-presus

Cheryl Holt

Colecţia Iubiri de poveste

Titlul original: Deeper Than Desire

Lady Olivia Hopkins este de acord, fără tragere de inimă, să caute un soț, având în vedere că e singura soluție de a se salva de la ruină financiară după moartea tatălui ei. Dar nu orice soț, ci unul bogat, care să poată să-i întrețină și rudele.
Mătușa ei Margaret, aflând că Edward, conte de Salisbury, este în căutarea unei soții care să-i asigure un moștenitor, face în așa fel încât să obțină o invitație la conacul de la țară al contelui pentru Olivia, în vederea aranjării căsătoriei. Olivia acceptă, știind că e imperios necesar să se sacrifice, acceptând o căsătorie lipsită de iubire, pentru a asigura bunăstarea familiei ei. Planul era stabilit și totul mergea bine până într-o seară, când Olivia a coborât în bibliotecă după o carte. Întâmplarea a făcut să găsească o carte erotică, ce a pus-o pe jar.
Philip Paxton, fiul nelegitim al contelui, e mai mult decât încântat când o surprinde pe Olivia – logodnica tatălui său – exact în acel moment, cu scandalosul volum în brațe, găsind astfel șansa de a-l umili pe conte, pe care îl disprețuia.
Folosind cartea ca momeală, Philip o atrage Olivia într-o legătură imposibilă, care se transformă în lecții neînfrânate de pasiune. Philip nu se aștepta în nici un caz să devină îndrăgostit de răpitoarea sa elevă. Dar ceea ce începe ca un șantaj devine curând o afacere reală a inimii pe care însă Philip vrea să o protejeze cu orice preț …
La rîndul ei, Olivia nu se aștepta la pasiunea pe care i-a stârnit-o diabolicul și chipeșul Philip.
Relația lor era una interzisă, dar calea iubirii adevărate nu a fost niciodată previzibilă ….Totodată, în carte mai avem parte de poveștile a două cupluri (fiecare dintre celelalte două cupluri include un membru al familiei Oliviei). Emoțiile îndrăgostiților se stârnesc rapid, într-o perioadă de timp scurtă, iar scenele ”hot” nu lipsesc din carte.
Personajele sunt încântătoare, cu excepția celor care nu ar trebui să fie, desigur. Phillip este delicios și cuceritor, iar Olivia este pragmatică și cuminte. Edward, la rândul său, regretă iresponsabilitatea pe care a avut-o în trecut față de Phillip, dar nu știe cum să negocieze o relație mai bună cu el.
Nu ne rămâne decât să citim cartea și să descoperim cum va evolua povestea de iubire dintre Olivia și Philip, dacă și cum își vor rezolva tatăl și fiul neînțelegerile, și care sunt celelalte două cupluri de îndrăgostiți și povestea acestora.
„Buzele lui erau calde, respirația, dulce, și se simțea gustul brandy‑ului pe care îl băuse. Deși era tensionat și părea nervos, o ținea în brațe cu blândețe, cu prudență, ca și cum ar fi fost făcută dintr‑un porțelan fin și trebuia manevrată cu grijă.”
„Spera că amândoi își vor aminti de noaptea aceea ca de un episod magic, pe care îl furaseră pentru ei înșiși înainte să intervină realitatea.
Aplecându‑se în față, îi găsi gura și o sărută tandru, blând, dorindu‑și să îi arate cu trupul ce nu putea exprima în cuvinte. Plină de entuziasm, ea i se alătură, ca și cum ar fi avut și ea nevoie să îi transmită fizic afecțiunea pe care nu îndrăznea să i‑o dezvăluie cu voce tare.”
„Se simțise ca și cum și‑ar fi întâlnit destinul, ca și cum el ar fi fost singurul bărbat pe care bunul Dumnezeu îl crease doar pentru ea. Spiritul ei se înălțase în văzduh, sufletul ei cunoscuse ușurarea.
Cu siguranță, acea legătură dintre ei avea un scop. Judecând la scara întregului univers, nu ar fi fost greșit să ocolească o asemenea afinitate?”

Am inclus cartea în Top 10 cărți romantic-erotice cu limbaj murdar

Cărțile autoarei Cheryl Holt pot fi comandate pe librarie.net, libris.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro

21 Comments

Spune-ți părerea!