Mâna câștigătoare de Nora Roberts, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

24

Mâna căștigătoare 490807

Nora Roberts

Titlul original: The Winning Hand
Este al şaptelea volum al seriei The MacGregors:
 1. Un pariu pe soartă  – Playing The Odds prezentare carte 
 2. Provocarea sorții – Tempting Fate recenzia
 3. Posibilități nenumărate – All The Possibilities recenzia
 4. Singurătatea unui bărbat – One Man’s Art – prezentare carte
 5. Acum şi pentru totdeauna – For Now, Forever prezentare carte
 6. Miresele MacGregor – The MacGregor Brides prezentare carte
 7. Mâna câștigătoare – The Winning Hand prezentare carte
 8. Mirii MacGregorThe MacGregor Grooms – prezentare carte
 9. Vecinul perfect  The Perfect Neighbor – prezentare carte
La douăzeci și patru de ani, Darcy Wallace simte că viața nu-i mai poate oferi nimic: i-ar plăcea o carieră de scriitoare, dar se plafonează ca bibliotecară într-un orășel din Kansas; și-ar dori o aventură sentimentală ca-n povești, dar abia reușește să scape de bărbatul rigid, fără simțul umorului, cu care este logodită; visează la o mașină sport, dar are parte de o rablă care se strică atunci când se așteaptă mai puțin.
Dintr-un impuls de moment, hotărăște să-și caute norocul la Vegas… unde, mizându-și ultimii dolari, are parte de o surpriză de proporții – câștigă aproape două milioane de dolari.
Brusc, tânăra venită dintr-un mic orășel devine o celebritate – și are nevoie de protecție.
Dar banii aduc fericirea? Este posibil, în cazul lui Darcy, mai ales că Robert MacGregor Blade, directorul cazinoului, este dornic s-o îndrume prin lumea strălucitoare, dar plină de pericole a Vegasului.
Relația lor, la început strict profesională, alunecă în scurt timp pe o pantă romantică. Darcy știe ce-și dorește: o șansă cu Robert. Va reuși însă de data asta să-și gestioneze corect ocazia nesperată?
„Darcy era lipită de el în lumina razelor soarelui, dulce şi dornică. Sărutul lui ceru supunere, iar ea se supuse, prelingându-se în braţele lui asemenea vinului fierbinte, gura ei cedând asaltului gurii lui de parcă asta ar fi aşteptat. Aşteptase dintotdeauna.
Mintea ei se învârtea în cercuri lente care urcau în spirală spre ceva ce îşi dorea cu disperare. Forţa acelor braţe care se încolăceau posesiv în jurul ei era înnebunitor de excitantă. Gândul că era complet neajutorată în mâinile lui o făcea să se înfioare şi totuşi se desfăta cu puterea lui.”
„Îl iubea pe Mac în cel mai real mod cu putinţă, cu nevoi fizice mult mai aprige decât se crezuse capabilă.
Îl dorea, voia să-l atingă, să-l guste, să împlinească promisiunea acelui sărut frenetic. Voia să tremure de emoţie, ştiind că era dorită, şi să descopere cum era să se lase pe valurile senzaţiilor. Voia să se ghemuiască lângă el şi să ştie că era bine-venită acolo. Chiar aşteptată. Voia să schimbe acele priviri tăcute pe care îndrăgostiţii le puteau folosi la fel de eficient precum cuvintele. Voia să fie iubită la rândul ei.”
„Era un pariu. Punea la bătaie ceea ce avea pe moment ca să obţină mai mult. Pentru că Mac avusese dreptate atunci, pe terasă, recunoscu ea. Darcy chiar îşi dorea o căsnicie şi o familie, o viaţă stabilă. Îşi dorea copii. Îşi dorea cu disperare să poată strânge iubirea care ameninţa să i se reverse din inimă şi să o dăruiască.”
MÂNA CÂȘTIGĂTOARE de Nora Roberts – apariție vineri 07.10.2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

About Author

24 de comentarii

  • Nu degeaba am renuntat eu la seria asta! „Dragutica”, asa mi s-a parut si mie cat am citit din ea, nu m-a convins. Am asteptari mai mari de la o carte de Nora Roberts, e deja un „brand”!

 1. Barbalata Mirela on

  Am terminat cartea. MI-a placut, m-a binedispus. Nu a fost ceva wow dar este o carte potrivita pentru relaxare si mai ales in zile ploioase . Ca de obicei, seniorul MacGregor este genial. Pur si simplu, cred ca aici si-a gasit oarecum nasul . A cam fost lasat fara replica

   • Barbalata Mirela on

    Da Tyna . Mie chiar nu mi-a venit a crede. Nu este o serie excelenta (ca cea fratilor MacKade) dar cred cu tarie ca supliciul cartii este dat tocmai de Daniel MacGregor :0 . Fara el nu ar mai avea nici un farmec seria

 2. Ieri am citit-o si a fost perfecta pt o zi ploioasa in care am lenevit.Bineinteles ca patriarhul familiei si-a facut aparitia,un ursulet dulce asa cum ne-a obianuit.Singurul lucru care m-a nemultumit oarecum la carte a fost ca nu a avut epilog

Spune-ți părerea!