Delicatese Literare
Prezentari carti

Manuscrisele roșii ale magiei de Cassandra Clare și Wesley Chu, seria Blesteme străvechi, Editura Leda Edge

Manuscrisele roșii ale magiei

Cassandra Clare și Wesley Chu

(The Red Scrolls of Magic – 2019)

Editura Leda Edge

An apariție: 2019

Traducere de Roxana Claudia Olteanu

Primul volum al seriei „Blesteme străvechi”/ The Eldest Curses Series

În curând la Leda Edge: MANUSCRISELE ROȘII ALE MAGIEI, de Cassandra Clare și Wesley Chu, primul volum al seriei „Blesteme străvechi” – un roman din universul vânătorilor de umbre –, traducere de Roxana Claudia Olteanu.
Tot ce voia Magnus Bane era o vacanță. O călătorie luxoasă prin Europa împreună cu Alec Lightwood, vânătorul de umbre care, contrar tuturor așteptărilor, este în sfârșit iubitul său. Nici nu dorește prea mult Înaltul Magician, bătrân de secole! Dar abia au ajuns la Paris, când o veche prietenă sosește cu vești despre un cult ce venerează demoni, numit Mâna Purpurie, și care urmărește să stârnească haos în lume. Un cult pe care se pare că însuși Magnus l-a creat cu mulți ani în urmă, în glumă.
Acum, Magnus și Alec trebuie să străbată Europa în căutarea Mâinii Purpurii și a conducătorului său necunoscut, înainte ca totul să fie distrus. Și, ca și cum n-ar fi suficient de rău că escapada lor romantică a fost întreruptă, demonii sunt acum pe urmele lor, iar îndrăgostiților le e tot mai greu să deosebească prietenii de dușmani. În vreme ce căutarea răspunsurilor devine tot mai dificilă pentru ei, Magnus și Alec trebuie să aibă încredere unul într-altul mai mult ca niciodată – chiar dacă asta înseamnă ca fiecare dintre ei să dezvăluie secrete adânc îngropate.
MANUSCRISELE ROȘII ALE MAGIEI, primul volum din seria „Blesteme străvechi”, aparținând autoarei de bestselleruri Cassandra Clare și premiatului scriitor de science-fiction Wesley Chu, este o aventură cu un ritm alert, plină de umor, de magie și (dacă demonii încetează să se mai amestece) de iubire, care oferă o perspectivă proaspătă asupra lumii vânătorilor de umbre.

Cartile autoarei Cassandra Clare pot fi comandate de pe elefant.ro, libris.ro, librex.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *