Delicatese Literare
Prezentari carti

Marchizul care mă iubea, seria Clubul valeților de Valerie Bowman, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Marchizul care mă iubea

(The Valet Who Loved Me – 2020)

Valerie Bowman

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

  1. 1. Un conte sub acoperire – The Footman and I – 2020 – prezentare
  2. 2. Șarada ducelui (Duke Looks Like a Groomsman – 2020) – prezentare
  3. 3. Marchizul care mă iubea (The Valet Who Loved Me – 2020)
  4. 4. Vicontele cavaler (Save a Horse, Ride a Viscount – 2021) – prezentare
  5. 5. Lecții de dragoste (Earl Lessons – 2021)
  6. 6. The Duke is Back – 2022

Volumul cu nr. 3 al seriei „Clubul valeților“, după UN CONTE SUB ACOPERIRE și ȘARADA DUCELUI.
Puțini știu că Marchizul de Bellingham are o misiune secretă: să găsească trădătorii Coroanei. Așa că Beau se preface valet la o petrecere, acoperirea perfectă pentru a-i spiona pe cei pe care îi suspectează de trădare.
Domnișoara Marianne Notley este domnișoară de companie și, intrigată de valetul misterios, vrea să-i dezvăluie adevărata identitate. Ce se va întâmpla când vor descoperi adevărul, se vor respinge, sau vor avea parte de o dragoste fără sfârșit?

Beau Bellham e cunoscut drept marchiz, dar numai câțiva apropiați știu că lucrează pentru Ministerul de Interne ca să descopere trădătorii Coroanei. Când unul dintre prietenii lui se dă drept valet la o petrecere, ca să își găsească o soție, Beau decide că dacă și el s-ar da drept valet ar avea parte de acoperirea perfectă ca să îi spioneze pe cei pe care îi bănuiește de trădare. Ce nu ia Beau în calcul este că se va ciocni de o servitoare mult prea sigură pe ea, care îi face viața un iad.

Domnișoara Marianne Notley e o cameristă cu mai multe secrete decât ace de păr. Când îl cunoaște pe noul valet al stăpânului ei, începe imediat să aibă bănuieli. E fermecător, dar cam prea sigur pe el și pune prea multe întrebări pentru gustul ei. Așa că e decisă să afle adevărata identitate a misteriosului valet și se folosește în acest scop de tot farmecul ei. Dar nu peste mult timp, prefăcătoria dintre ei devine foarte asemănătoare cu sentimentele adevărate. În special cu dragostea. Când descoperă în sfârșit adevărul unul despre celălalt, asta va genera confruntarea secolului sau o dragoste de durată?

Citate:

„El surâse. Se sprijini cu mâna dreaptă de ușă și se apropie de ea. Cu arătătorul îi atinse pielea fină a tâmplei, apoi coborî spre obraz și mai jos, spre colțul gurii.
– Cine ești? îi șopti cu o voce care probabil topise nenumărate femei.
Ea se înfioră și închise ochii preț de o clipă. O, Doamne! Dacă avea de gând să încerce să o seducă, avea mari șanse de reușită. Dar trebuia să își reamintească faptul că nu știa cine e bărbatul din fața ei. Putea fi oricine. Putea fi periculos. Iar ea știa deja că putea fi periculos pentru inima ei.”
„În clipa în care buzele li se întâlniră, gemu. El o lipi cu spatele de ușă și se apăsă de ea. Limba lui îi despărți buzele, iar ea îl cuprinse cu brațele și îi întoarse sărutul cu toată pasiunea pe care o resimțea. Asta-și dorise din clipa în care îl văzuse în camera lordului Copperpot. Iar acum nimic altceva nu mai conta. Nici adevăratele lor identități, nici minciunile pe care și le spuseseră unul celuilalt. Pur și simplu îl dorea așa cum o femeie dorește un bărbat.”
„Singurul gând de care mai fusese capabil era că trebuia să o aibă. Să o facă a lui. Pe loc. Și chiar și la lumina zilei, tot nu putea spune că regreta ce se petrecuse. Din contră. Voia să se întâmple din nou. Marianne era pasională. Pasională și plină de simț practic. Ceva îi spusese că sexul cu ea avea să fie cu totul altfel decât cu celelalte femei. Și avusese dreptate. Experiența fusese cu totul diferită față de ce trăise până atunci.”

Veți citi întreaga poveste în romanul MARCHIZUL CARE MĂ IUBEA de Valerie Bowman, volumul cu nr. 3 al seriei „Clubul valeților“. De luni, 17 mai, la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Valerie Bowman

Colecția Iubiri de Poveste mai 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *