Marea amintirilor de Fiona Valpy, Editura RAO

2

Marea amintirilor

(Sea of Memories – 2018)

Fiona Valpy

Editura RAO

Data de publicare: 28.08.2020

Format: BUZUNAR

Categorie: FICȚIUNE ADULȚI

Număr de pagini: 488

Preţ: 35 lei

 

FIONA VALPY a locuit șapte ani în Franța, mutându-se acolo din Marea Britanie în 2007.
Ea și familia ei au renovat o fermă veche, în ținutul viticol din Bordeaux, iar dragostea pentru acest loc, oamenii și istoria lui, se regăsesc în cărțile pe care le-a scris, care au fost traduse în limbile franceză, olandeză, germană, norvegiană, italiană, cehă, turcă, lituaniană și slovenă.

În 1937, viața Ellei, o tânără în vârstă de șaptesprezece ani, se schimbă pentru totdeauna atunci când este trimisă să-și petreacă vara pe frumoasa Ile de Ré și îl întâlnește pe charismaticul și creativul Christophe. Își petrec vara împreună, explorând plajele nisipoase ale insulei și apele limpezi, și, pentru prima dată în viața ei, Ella se simte cu adevărat liberă. Dar izbucnirea războiului aruncă totul într-o nouă lumină. Ella este obligată să se întoarcă în Scoția, unde se oferă voluntară în război alături de elegantul Angus. În această lume nouă, Ella simte că se îndepărtează din ce în ce mai mult de viaţa din Ile de Ré. Poate ea găsi vreodată drumul înapoi? Și vrea?

Din Île de Ré și până pe dealurile din Scoția, Marea amintirilor este o fascinantă călătorie despre puterea memoriei, dragoste și a doua șansă.

„Marea amintirilor este o poveste fascinantă despre puterea memoriei, a iubirii și a doua șansă.“ – Goodreads

„Aceasta este o poveste de dragoste… despre durere și suferință, dar și despre înțelegerea a ceeea ce înseamnă dragostea adevărată, care vine odată cu vârsta și înțelepciunea.“ – Frenchvillagediaries.com

Cărțile apărute la Editura RAO pot fi comandate pe raobooks.com, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.rolibrex.ro, dol.ro

Recenzii, prezentări cărți și articole Editura RAO

About Author

2 comentarii

Spune-ți părerea!