Delicatese Literare
Recenzii

Marele DA – seria Big Rock de Lauren Blakely, Editura Midnight Books – recenzie

Marele DA

(Well Hung – 2016) 

Lauren Blakely

Editura Midnight Books

Nr. de pagini: 304

An apariție: 2022

Lauren Blakely – autoare de bestsellere #1 New York Times, Wall Street Journal, Audible Bestselling author, a scris peste 60 de cărți, cu peste 4.5 milioane de exemplare vândute. Succesul răsunător pe scenele literare se datorează stilului contemporan de a crea povești de dragoste complete, spumoase, romantice și amuzante, dar în aceeași măsură sexy, incredibil de ușor de vizualizat și pline de pasiune. A scris peste 60 de cărți, cu peste 4.5 milioane de exemplare vândute.

                    0.5. A Little Big Rock – 2018

1. Inelul cu diamant – Editura Trei / Editura Midnight Books – Big Rock – 2016 – recenzie

2. Mister O – Editura Trei / Editura Midnight Books – Mister O – 2016 – recenzie

3. Marele DA – Editura Midnight Books – Well Hung – 2016

4. Pachetul complet – Editura Midnight Books – Full Package – 2017 – prezentare

5. Plăceri vinovate – Editura Midnight Books – Joy Ride – 2017 – prezentare

6. Tare ca piatra – Editura Midnight Books – Hard Wood – 2017 – prezentare

6.5. Pețitoarea – Editura Midnight Books – Stud Finder – 2017 – prezentare

„Lauren Blakely este maestra absolută a comediilor romantice și obraznice cu eroi sexy, îndrăgostiți, care topesc chiloții. Wyatt este preferatul meu de până acum dintre ei!” – Laurelin Paige, autoare de bestselleruri NYT

O aventură între o angajată și șeful ei nu ar fi chiar ceva nou. Dar o căsătorie spontană în Las Vegas după prea mult alcool, nu e chiar povestea tipică…

„Iată ce trebuie să știți despre mine – sunt înstărit, bine dotat și îmi place să spun glume. Femeilor le place

un tip care le face să râdă. Cu atât mai mult cu cât e loial și muncitor. Posed toate astea, plus un cont mare în bancă, mulțumită afacerii mele în domeniul construcțiilor, care este în plină expansiune. Da. Știu cum să-mi folosesc toate uneltele.

Pe scenă intră Natalie. Fierbinte, sexy, inteligentă și noua mea asistentă. Ceea ce o face să fie total inaccesibilă... Hei, sunt un tip decent. Serios. Mă străduiesc să stau departe de genul de tentații pe care ea le aduce la muncă.

Până într-o noapte în Las Vegas. Da, ați mai auzit-o pe asta. După prea multe Harvey Wallbangers, niciunul dintre noi nu mai poate nega tensiunea acumulată în ultimele șase luni. Prin urmare, inevitabilul se întâmpă – în camera mea de hotel. În camera ei. În spatele aparatului de jocuri mecanice Titanic de la Flamingo (nu întrebați!). Și, înainte de a putea să o fac să mai spună încă o dată „Ah, Dumnezeule, chiar acolo, DA!”, amândoi zicem da – marele „da” – într-o capelă de pe marginea drumului, în fața unui tip cu perciuni falși și o costumație de un auriu strălucitor.

Vom dezlega nodul mâine dimineață, nu? Problema este că... Nu știu cum să-mi țin mâinile departe de viitoarea mea fostă soție.” – Wyatt

„Am făcut o pasiune pentru Lauren Blakely. Tipa asta știe să scrie din perspectiva unui bărbat într-un mod atât de amuzant, fierbinte și emoționant, care este unic în genul romanelor de dragoste.” – The Romance Reviews

„Delicios de obraznic și de amuzant!” – Kelly de la Beneath the Covers

Marele DA de Lauren Blakely este o comedie romantică savuroasă, condimentată din plin cu momente fierbinți și replici spumoase.

Chimia dintre cei doi eroi este aproape palpabilă, paginile par că iau foc la anumite scene, încurcăturile de situație curg lanț, stârnindu-ne hohote de râs, rezultatul fiind o lectură plăcută, care te relaxează și te binedispune.

Wyatt, protagonistul cărții, este fratele geamăn al lui Nick, eroul din Mister O.

Wyatt a reușit să-și transforme talentul de a meșteri lucruri într-o afacere de succes, înființându-și propria firmă de construcții și amenajări interioare, obținând în scurt timp o bună reptație, datorită seriozității sale și calității serviciilor furnizate.

Deși era chipeș, carismatic, înalt și bine făcut, Wyatt nu prea avusese noroc în dragoste, având două experiențe amare, care-l făcuseră să devină sceptic în a mai începe o relație serioasă. Astfel, iubita lui din facultate nu doar că îl părăsise pentru un doctor doldora de bani, ci încercase să îi fure o parte din afacere. Apoi, tânăra pe care o angajase pentru a-i construi site-ul afacerii și cu care avusese o scurtă legătură după terminarea contractului, s-a răzbunat când s-au despărțit, distrugându-i site-ul.

Nu este de mirare că Wyatt își stabilise regula fermă de a nu se mai implica în vreo legătură amoroasă cu o femeie cu care avea relații de afaceri, cu atât mai mult cu una care-i era angajată.

Toate bune și frumoase, dar intenția e una, iar transpunerea ei în realitate cu totul altceva. Wyatt se trezește tot mai des că are tot felul de fantezii erotice legate de asistenta lui, Natalie.

Natalie era sora lui Charlotte, eroina din Inelul cu diamant. Wyatt o cunoscuse pe Natalie la nunta lui Charlotte cu Spencer și îi atrăsese atenția încă de atunci. Aflând că Wyatt are nevoie de o asistentă care să-i facă ordine în programări, Natalie își oferise serviciile. Trecuseră câteva luni de atunci, iar afacerea lui Wyatt prosperase și datorită spiritului organizatoric al lui Natalie.

Toate bunele intenții ale lui Wyatt se duc pe râpă când el și Natalie se duc în Las Vegas pentru a demara un proiect foarte bănos de amenajare a unui apartament de lux. Când afacerea cade pe moment, cei doi se consolează reciproc și ajung să petreacă o noapte nebună și plină de pasiune în Las Vegas. A doua zi, Wyatt se trezește în ceață, constatând cu stupoare că avea o verighetă pe deget, iar perechea acesteia trona pe degetul lui Natalie! Amintirile picante ale nopții precedente revin în forță, însă Wyatt nu apucă să se gândească prea mult la direcția pe care trebuie să o urmeze în continuare, întrucât Natalie îl informează că a luat legătura cu un avocat specializat în divorțuri pentru a le obține rapid o anulare.

Ce s-a întâmplat în Las Vegas nu a rămas însă în Las Vegas, iar Wyatt a fost nevoit să se confrunte cu consecințele acțiunilor lui impulsive. Relația relaxată pe care o avusese cu Natalie până la acea noapte fatidică s-a transformat într-una încordată, iar avocatul pe care-l angajaseră s-a dovedit a fi un escroc. Ceea ce-l deranja însă cel mai mult pe Wyatt nu era faptul că rămăsese căsătorit, ci că Natalie insista să meargă mai departe cu divorțul.

Comportamentul lui Natalie pare cumva inexplicabil, întrucât era evident că era îndrăgostită nebunește de Wyatt și era incapabilă să reziste atracției pe care o simțea față de acesta.

Cunoscând stilul lui Lauren Blakely, eram convinsă că finalul va fi unul fericit și cei doi vor rămâne împreună. Însă, așa cum se spune adesea, mai important este drumul decât destinația, iar eu m-am bucurat din plin de el, mai ales că i-am întâlnit pe parcurs și pe protagoniștii precedentelor cărți din serie.

Recomand tuturor romanticilor să parcurgă această călătorie savuroasă alături de Wyatt și Natalie!

Cărțile autoarei Lauren Blakely pot fi comandate din librăriile on-line bookzone.ro, librarie.netlibris.ro, elefant.ro, librex.rocartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți romantic-erotice

Recenzii și prezentări cărți cu umor

Recenzii și prezentări cărți Editura Midnight Books

10 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *