Delicatese Literare
Prezentari carti

Măreț vom arde de Kiersten White, Editura Corint, Leda Edge

Măreț vom arde

Kiersten White

Editura Corint

Colectia Leda Edge

Traducerea: Ofelia Al-Gareeb
Partea a treia din Saga Cuceritorului
1. Și mă întunec – Editura Corint, Leda Edge – And I Darken – 2016 – recenzia
2. Acum ma inalt – Editura Corint, Leda Edge – Now I Rise – 2017 – prezentare
3. Măreț vom arde – Bright We Burn – 2018
În curând la Leda Edge: MĂREȚ VOM ARDE de Kiersten White, partea a III-a din Saga Cuceritorului, traducere de Iulia Anania.
CINE VA TRĂI?
CINE VA MURI?
ȘI CINE VA DOMNI TRIUMFĂTOR?
UNELE IUBIRI VINDECĂ
Chinuit de faptul că nu știe ce s-a ales de Nazira și de Ciprian, Radu e chemat înapoi în noua capitală. Mehmed clădește un imperiu, devenind sultanul de care are nevoie poporul său. Ca împărat, Mehmed e mai puternic ca niciodată… dar îngrozitor de singur. Oare asta înseamnă că Radu va putea în sfârșit să aibă ceva mai mult cu Mehmed?
UNELE IUBIRI DISTRUG
Domnia Ladei de dreptate absolută a creat o Valahie lipsită de crime. Însă Lada nu va avea liniște până ce lumea nu va afla că hotarele țării ei sunt inviolabile. Astfel că atunci când se hotărăște să-i trimită lui Mehmed trupurile soliei lui de pace, sultanul și Radu nu au de ales – trebuie să-i declare război fetei prinț, care a devenit cu adevărat un dragon. Dacă Ladei îi este îngăduit să continue, doar moartea va prospera.
UNELE IUBIRI NU SFÂRȘESC NICIODATĂ
Numai distrugând tot ce-a fost înainte – inclusiv relațiile sale – va putea Lada cu adevărat să-și clădească țara pe care și-o dorește. Radu se teme că ei subestimează voința de neclintit a surorii lui, însă Mehmed continuă să o iubească. Și o înțelege. Ea va trebuie să piardă în fața lui, astfel încât să o poată feri de primejdii. E singura cale… nu-i așa?
REVENDICĂ TRONUL.
CERE COROANA.
CONDU LUMEA.

Cărţile autoarei pot fi comandate de pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, corint.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *