Marile minciuni nevinovate de Liane Moriarty, Editura Trei

10

Marile minciuni nevinovate

Liane Moriarty

Editura Trei
Colectia Fiction Connection
Traducator: Mariana Piroteala
Numar pagini: 536
Titlu original: Big Little Lies
Bestseller New York Times
Liane Moriarty este o autoare de bestselleruri New York Times. Printre romanele ei se numara Truly Madly Guilty (în pregatire la Editura Trei), Marile minciuni nevinovate (Editura Trei 2015), Secretul sotului (Editura Trei 2014), The Hypnotist’s Love Story, Am uitat sa fim fericiti (Editura Trei 2016), The Last Anniversary si Three Wishes.
Autoarea bestsellerurilor Am uitat sa fim fericiti si Secretul soţului vine cu un roman despre micile minciuni periculoase pe care ni le spunem pentru a supravietui. Marile minciuni nevinovate e o poveste senzationala despre fosti soti si noi sotii, mame si fiice, bârfă în curtea şcolii si micile minciuni care se pot transforma în dezastre.
O crimă… un accident tragic… sau doar niste părinţi care se poartă urât? Incontestabil, cineva a plătit cu viaţa.
Madeline e o fortă căreia nu e uşor sa-i faci faţă. E amuzantă, tăioasă si pătimasă; tine minte totul si nu iartă pe nimeni.
Celeste e genul de femeie frumoasă după care oamenii intorc capul pe stradă, dar are de platit un pret pentru iluzia perfectiunii.
Nouă în oras, Jane e o mamă singură, atât de tânără încât este confundata cu dădaca. Are un trecut misterios si o tristete mult prea profundă pentru vârsta ei. Trei femei aflate fiecare într-un moment crucial al vieţii, dar care îşi intersecteaza paşii în acelasi loc fatidic.
In cazul in care cauti un roman care sa te transforme intr-un cititor inrait… nu mai cauta, l-ai gasit.” – Oprah.com
Secretele pe care le ascunde acest orasel aparent linistit sunt impregnate de o atmosfera noir atat de apasatoare, incat David Lynch ar fi incantat.” – Entertainment Weekly
Sa citesti romanele lui Liane Moriarty e ca si cum ai bea un cocktail Cosmopolitan cu cateva picaturi de arsenic.” – USA Today
O carte diabolic de buna. Amuzanta si infricosatoare.“ – Stephen King
Acum un serial de exceptie produs de Hbo cu Reese Witherspoon Nicole Kidman Shailene Woodley Alexander Skarsgard Laura Dern Adam Scott Zoë Kravitz Re alizat de Jean‑Marc Vallée, regizorul filmelor Wild si Dallas Buyers Club scenariu de David E. Kelley.

Liane Locuieste in Sydney, Australia, impreuna cu sotul si cei doi copii adolescenti. O puteti vizita online la lianemoriarty.com.

About Author

10 comentarii

Spune-ți părerea!