Delicatese Literare
Prezentari carti

Marire si decadere de Sidney Sheldon, Colectia Carti Romantice, Editura Litera

MĂRIRE ȘI DECĂDERE marire
 Sidney Sheldon

Titlu original: The Stars Shine Down

Lara Cameron este prințesa Americii, o miliardară care și-a construit singură imperiul uriaș, reușind să se impună într-un domeniu dedicat în special bărbaților – cel al investițiilor imobiliare.
Frumoasă, dar nesigură, nemiloasă, dar vulnerabilă, Lara s-a transformat din fetița cu o copilărie nefericită în femeia de succes admirată și invidiată de toată lumea. În afaceri a învățat să câștige mințind și înșelând, acționând fără scrupule și făcându-și astfel dușmani de temut.
Acum, la aproape 40 de ani, are totul – și vrea mai mult. Când se îndrăgostește de un renumit pianist, își propune să-l cucerească așa cum a făcut întotdeauna cu o proprietate pe care și-a dorit-o – și chiar reușește. Însă legăturile ei cu un avocat al mafiei și practicile nu tocmai ortodoxe la care a recurs pentru a obține succesul în afaceri îi amenință nu doar fericirea, ci și reputația și averea. Căderea de pe înălțimile amețitoare ale faimei se va dovedi extrem de dureroasă; însă Lara va reuși în final să prețuiască doar ceea ce contează cel mai mult în viață – dragostea adevărată.
„Ploaia se porni blând şi tăcut, mângâind aerul cald într-un fel aproape erotic, prelingându-se pe zidurile clădirilor, îmbibând iarba moale, sărutând ungherele întunecate ale nopţii. Era o ploaie fierbinte, jucăuşă şi senzuală, care luneca încetişor, după care din ce în ce mai grăbit, preschimbându-se într-o furtună năvalnică, sălbatică şi atotputernică, prăvălindu-se din ce în ce mai nemiloasă, tot mai iute şi mai iute până când, în cele din urmă, explodă într-un tunet năprasnic.”
„Fâlfâitul perdelelor făcea umbrele să danseze şi să se legene uşor. Umbrele se uneau încet, apoi se despărţeau şi iar se uneau până când se înlănţuiră, devenind una singură. Dansul lor deveni din ce în ce mai rapid, căpătând un ritm sălbatic, până când încetă brusc, lăsând în urmă doar legănarea molcomă a perdelelor.”
„-Philip, n-ai avut sentimentul că musafirii noştri veneau de pe două planete diferite?
El o sărută pe obraz.
– N-are importanţă. Noi doi avem planeta noastră. Hai s-o facem să se învârtă…”
MĂRIRE ȘI DECĂDERE de Sidney Sheldon – apariţie de vineri – 10.02.2016 împreună cu revista Libertatea pentru Femei. O lectură palpitantă, periculoasă, condimentată cu multă pasiune!
Sursa: Carti Romantice

 

12 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *