Delicatese Literare
Prezentari carti

Masca dragostei de Lorraine Heath, Editura Litera/Alma, Colectia Iubiri de Poveste

Masca dragosteiMasca dragostei

Lorraine Heath

Editura Litera/Alma

Colectia Iubiri de Poveste

Titlu original: A Matter of Temptation
Al doilea volum al seriei Lorzii pierduți.
  1. Secretul contesei (As an Earl Desires – 2005) – prezentare
  2. Masca dragostei (A Matter of Temptation – 2005) 
  3. Promite-mi veșnicia (Promise Me Forever – 2006) – prezentare 
Robert Hawthorne, duce de Killingsworth, a fost vreme de opt ani prizonier într-o cumplită închisoare în urma uneltirilor vicleanului său frate geamăn, John, care nu s-a dat în lături de la nici o fărădelege pentru a-i lua locul.
Dar printr-o evadare îndrăzneață, Robert îi plătește cu aceeași monedă și crede că de acum se poate bucura de ceea ce îi aparține de drept. Însă descoperă că prima sa zi de libertate este și ziua nunții lui John. Cum nu poate încă să dezvăluie adevărul, Robert este nevoit să se însoare cu o femeie pe care nu o văzuse în viața lui.
Victoria Alexandria Lambert știe că trebuie să se mărite cu Robert, duce de Killingsworth, considerat partida sezonului londonez. E drept că Torie nu îl iubește, dar încheie această căsătorie avantajoasă pentru că asta așteaptă familia de la ea. În ziua nunții, își dă seama că Robert este complet schimbat, descoperind un bărbat mult mai fermecător, mai atent și mai senzual decât nobilul rece cu care era logodită. Cum ar putea fi același om?
Cu toate că atracția pe care o simte față de Torie este aproape irezistibilă, principiile morale ale lui Robert îl determină să o țină la distanță, până când va găsi o cale prin care să își dovedească identitatea.
Iar Torie e hotărâtă să devină o tentație căreia soțul ei să nu îi poată rezista…
Citate:
„Simți cum o căldură plăcută pune stăpânire pe ea la gândul apropierii lor intime și se gândi că poate de aici pleca starea ei de neliniște. De la faptul că își dădea seama că foarte curând va fi aproape jenant de intimă cu un bărbat pe care îl plăcea foarte mult, dar pe care nu îl iubea. Sau, cel puțin, nu credea că îl iubește. Dragostea nu era, oare, un sentiment care face trupul și sufletul să ardă, să vibreze?”
„Visa oare la bărbatul la care ținea cu ardoare? Sau la cel care o sărutase?
El, unul, nu avea de gând să se lase pradă somnului, căci visul pe care îl trăia cu ochii deschiși era mult peste orice și-ar fi putut imagina, peste ce-ar fi putut mintea lui să plăsmuiască în timpul somnului.
Îl tenta să îi devină soț în deplinătatea cuvântului. Legea îi dădea acest drept, iar asta însemna mai mult decât îi dăduse fratele lui. Era soția lui. Trupul ei îi aparținea. Inima însă… îi aparținea, pare-se, fratelui său.”
„Tot ce își dorea era să trăiască și să fie iubită. Auzise că, în cele mai multe cazuri, căsnicia cu un aristocrat era mai curând dezamăgitoare, dar trăsese nădejde că a ei avea să fie una dintre cele câteva căsnicii invidiate de toată lumea. Nu voia să se mulțumească doar cu o căsătorie de complezență. Voia emoție, pasiune, trăiri intense.”
”Nu voia însă ca prima lor împreunare să fie zorită, făcută în grabă.
Era el însuși un pic sfios. Nu făcuse dragoste cu o femeie. Sau, cel puțin, nu își amintea să fi făcut.
În acea noapte când plecase să sărbătorească împreună cu fratele lui, în noaptea de dnainte de Pentonville, acesta fusese scopul: să bea, să joace jocuri de noroc și să meargă la femei. Își aminti de băutură și de jocuri. Cât despre femei… era sigur că fusese drogat până să ajungă acolo.”
”S-a spus despre Robert Hawthorne, duce de Killingsworth, că a fost cel mai aprig și mai neobosit luptător pentru drepturile deținuților și reforma sistemului penienciar. S-a mai spus despre el că nici un alt bărbat nu și-a iubit mai mult soția și copiii.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul MASCA DRAGOSTEI de Lorraine Heath – disponibil de sâmbătă 10.02.2018, la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărţi Romantice

Am menționat cartea în Top 10 cărți romantice în care eroul era virgin

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lorraine Heath

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *