Delicatese Literare
Prezentari carti

Mătase franțuzească de Sandra Brown, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Mătase franțuzească (French Silk – 1991)

Sandra Brown

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

 

Claire Laurent este o combinație de frumusețe vibrantă și mister evaziv. Fondatoarea companiei de lenjerie intimă Mătase franțuzească a reușit să atingă culmile succesului prin muncă asiduă și pasiune, împletind eleganța cu o voință de fier, și are reputația că nu acceptă să-i stea cineva în cale.
Însă atunci când predicatorul Jackson Wilde pornește la televiziune o campanie împotriva firmei lui Claire, condamnând produsele ca fiind „păcătoase“, și apoi este găsit ucis, Claire devine unul dintre principalii suspecți.
Robert Cassidy, adjunctul procurorului districtual, care trebuie să elucideze cazul, știe că frumoasa Claire se condamnă singură prin minciunile nenumărate pe care le spune și este totodată conștient de atracția nepotrivită pe care o simte pentru ea.
Însă nici el, nici nevinovăția pe care și-o susține Claire nu o pot salva dacă ea refuză să spună adevărul șocant – unul pe care a jurat să nu-l mărturisească niciodată…
Citate:
„În ciuda faptului că negase acest lucru faţă de Yasmine, şi faţă de ea însăşi, îl găsea pe Cassidy atrăgător. Sigur, din punct de vedere fizic. Dar mai era şi altceva… simţul datoriei, tenacitatea, hotărârea? Era atrasă de aceleaşi calităţi care îi şi repugnau. Se temea de el, deşi arătase o blândeţe neobişnuită faţă de mama ei. În timp ce ochii ei scrutau întunericul după el, tot ceea ce ştia în mod sigur era că simţămintele ei faţă de Cassidy erau foarte ambigue.”
„Sărutul lui deveni mai pasional, mai nesăţios. Claire îşi încleştă mâinile de cămaşa lui, pentru că dacă i-ar fi dat drumul ar fi însemnat să cadă, nu numai pentru că el o apleca pe spate atât de tare, ci şi pentru că echilibrul ei era tulburat de efectele sărutului şi atingerii lui.”
„– Nu era nevoie să spui că mă iubeşti, şopti Claire în timp ce-şi trecea degetele prin părul lui, care fusese neglijat şi avea nevoie de o tunsoare. Ei îi plăcea mai mult aşa, ceva mai lung şi zbârlit. Aş fi cedat oricum farmecelor tale, îl necăji ea.
– Ţi-am spus-o pentru că ăsta e adevărul. Îşi potrivi sub aşternuturi piciorul lipit de al ei într-o poziţie mai confortabilă. Am început să mă îndrăgostesc de tine din clipa în care te-am întâlnit.”
Veți citi întreaga poveste în romanul MĂTASE FRANȚUZEASCĂ de Sandra Brown. Roman disponibil de vineri, 6 septembrie 2019 la chioșcuri alături de revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librarie.net, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sandra Brown

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice septembrie 2019

Spune-ți părerea!