Delicatese Literare
Prezentari carti

Mătase și secrete de Mary Jo Putney, Seria Mătăsii, Editura Litera

Mătase și secrete (Silk and Secrets – 1992)

Mary Jo Putney

Editura Litera

Al doilea volum al seriei Mătăsii
  1. Mătase și umbre – Silk and Shadows – 1991 – prezentare
  2. Mătase și secrete – Silk and Secrets – 1992 – prezentare
  3. Văluri de mătase – Veils of Silk – 1992
De mai bine de doisprezece ani, călătoriile pline de neprevăzut prin Asia Centrală i-au adus lordului Ross Carlisle faimă și avere, și destule provocări pentru a-l face să uite de trădarea tinerei și frumoasei lui soții. Dar tocmai când e pe cale de a pleca în următoarea aventură, chipeșul aristocrat primește două vești care îi vor schimba viața pentru totdeauna: află de moartea fratelui său vitreg – o tragedie care îl împovărează cu o moștenire pe care nu și-a dorit-o niciodată –, precum și că Ian, cumnatul său, a fost întemnițat de puternicul emir din Buhara, un om nebun, renumit pentru ura manifestată împotriva europenilor.
Deși Ross știe că ar trebui să se întoarcă în Europa pentru a fi alături de tatăl lui în acele momente de suferință, onoarea îl îndeamnă să afle ce s-a întâmplat cu Ian. Iar soarta îi rezervă o altă mare surpriză când, într-o fortăreață din deșert, o întâlnește pe Juliet, soția sa de mult înstrăinată și totodată sora lui Ian. Împreună, cei doi pornesc într-o periculoasă misiune de salvare, înfruntând pericole de neimaginat, în timp ce, în inimile lor, pasiunea se reaprinde cu o forță de neoprit…
Veți citi întreaga poveste În romanul MĂTASE ȘI SECRETE de Mary Jo Putney. De joi, 3 octombrie 2019 la toate punctele de difuzare a presei, la prețul de 19,99 lei!

Recenzii și prezentări cărți Mary Jo Putney

Cărțile autoarei Mary Jo Putney pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net, emag.ro

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *