Delicatese Literare
Recenzii/Prezentari

Mătase și umbre de Mary Jo Putney, Seria Mătăsii, Editura Litera

Mătase și umbre (Silk and Shadows – 1991)

Mary Jo Putney

Editura Litera

Primul volum al seriei Mătăsii
  1. Mătase și umbre – Silk and Shadows – 1991
  2. Mătase și secrete – Silk and Secrets – 1992 – prezentare
  3. Văluri de mătase – Veils of Silk – 1992 – prezentare
Mary Jo Putney este unul dintre cei mai bine vânduți autori americani de ficțiune romantică, bucurându-se de o prezență permanentă în topurile publicațiilor New York Times, Wall Street Journal și Publishers Weekly.
„Întotdeauna am considerat că «Mătase și umbre» este una dintre cele mai bune cărți ale mele, cu eroul zugrăvit cel mai convingător în jocul dintre tenebre și lumina.” – Mary Jo Putney
În brațele seducătorului prinț oriental Peregrine, Sara descoperă o pasiune interzisă și mistere de nepătruns. Dar cine este totuși Peregrine?
Își spunea Peregrine și, asemenea șoimului de la care și-a luat numele, este sălbatic și liber. Cuceritorul prinț oriental, fabulos de bogat și irezistibil de seducător, își face o intrare fulminantă în cercurile aristocratice ale Londrei victoriene.
Cine este misteriosul Peregrine și ce se află în spatele dorinței lui nestăpânite de răzbunare? Și, mai ales, de ce își îndreaptă brusc atenția spre frumoasă Lady Sara St. James, logodnica lui Sir Charles Weldon?
În brațele lui Peregrine, Sara descoperă o pasiune interzisă și mistere de nepătruns. Convinsă că numai puterea arzătoare a dragostei ar putea să îl determine să rupă tăcerea cu privire la secretele trecutului, Sara se decide să se arunce într-un vârtej al patimilor și căutărilor împreună cu bărbatul pe care orice femeie și l-ar fi dorit, dar de care orice femeie ar fi avut motive să se teamă…
De joi, 26.09.2019 la chioșcuri la prețul de 19,99 lei!

Recenzii și prezentări cărți Mary Jo Putney

Cărțile autoarei Mary Jo Putney pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net, emag.ro

 

2 Comments

Spune-ți părerea!