Delicatese Literare
Cărți pentru copii

Mia crește – Bruno crește – Monica Peitx – Editura Paralela 45

Mia crește / Bruno crește

Monica Peitx

Editura Paralela 45

Traducere: Maria-Magdalena Trandafir

Ilustrații: Cristina Losantos

Nr. de pagini: 48 / 48

An apariție: 2021

MÒNICA PEITX este pediatră, specializată în Endocrinologie și Nutriție, și lucrează în Barcelona. Este căsătorită cu un medic și au împreună un fiu și o fiică – ambii adolescenți. Mònicăi îi plac soarele și marea, îi place să picteze, să scrie și să meargă cu bicicleta. Este îndrăgostită de Menorca, dar și de munca sa. În anul 2008 a scris prima sa poveste – una pentru copiii supraponderali și cu probleme de obezitate: El cuento de Max. Au urmat Cuento de Aina – despre diabet și El cuento de Quim, în care vorbește despre înălțimea copiilor. Cu Mía se hace mayor (Mia crește) lasă la o parte bolile și alte afecțiuni pentru a scrie despre un proces fizic fascinant: pubertatea.

Mia crește – pentru a ști mai multe despre pubertatea la fete

Bruno crește – pentru a ști mai multe despre pubertatea la băieți

 

Mia crește

Mia are nouă ani jumătate și pornește în aventura extraordinară a procesului de creștere.

Împreună cu ea și cu amicele sale vom afla prin ce modificări trece corpul unei fete în timpul procesului numit PUBERTATE.

Pediatra Miei va răspunde la toate întrebările. Acest proces de creștere este uimitor – cu cât știi mai multe lucruri, cu atât e mai bine!

 

Bruno crește

Bruno are zece ani și pornește în aventura extraordinară a procesului de creștere.

Împreună cu el și cu amicii săi vom afla prin ce modificări trece corpul unui băiat în timpul procesului numit PUBERTATE.

Pediatra lui Bruno va răspunde la toate întrebările. Acest proces de creștere este uimitor – cu cât știi mai multe lucruri, cu atât e mai bine!

Cărțile Mia crește, Bruno crește de Monica Peitx pot fi comandate pe edituraparalela45.ro, elefant.ro, libris.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți pentru copii

Recenzii și prezentări cărți Editura Paralela 45

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *