Delicatese Literare
Prezentari carti

Mica librărie de pe Sena de Nina George, Editura Litera, Colecția Blue Moon

Mica librărie de pe Sena

(The Little Paris Bookshop – 2013)

Nina George

Editura Litera

Colecția Blue Moon

Monsieur Perdu este farmacist literar, el recomandă cartea de care cititorul are nevoie, convins că literatura poate obloji sufletele oamenilor… mai puțin al lui.
Din librăria sa aflată pe un vas care plutește pe Sena, el prescrie romane ca medicamente contra greutăților vieții. Folosindu-și intuiția pentru a recomanda exact cartea de care cititorul are nevoie, Perdu repară inimile și sufletele sfărâmate. Dar singura persoană pe care nu o poate vindeca prin literatură este el însuși, căci librarul suferă încă după marea lui iubire care a dispărut lăsându-i doar o scrisoare, pe care el nu a deschis-o niciodată.
După ce este în sfârșit tentat să citească scrisoarea, Perdu ridică ancora și pleacă într-o misiune în Provence, sperând să se împace cu pierderea suferită și să descopere sfârșitul poveștii. Însoțit de un autor de bestselleruri, care suferă de blocaj literar, și de un bucătar italian nefericit în dragoste, Perdu călătorește pe râurile Franței, împărțindu-și înțelepciunea și cărțile cu cei întâlniți în cale și arătând că literatura poate obloji sufletele oamenilor, prin călătorii vindecătoare.
Roman plin de căldură și aventură, MICA LIBRĂRIE DE PE SENA scris de Nina George este o scrisoare de dragoste către cărți, destinată oricui crede în puterea poveștilor de a modela viața oamenilor.
„Îți încălzește inima… Un roman fermecător care crede în proprietățile vindecătoare ale ficțiunii, romantismului și ale verilor petrecute în sudul Franței.“ – Kirkus
„Un roman care te prinde în poveste… descrierile culinare și literare somptuoase îi vor face pe cititori să se hotărască greu dacă vor alerga către cea mai apropiată bibliotecă sau către cel mai apropiat bistro.“ –Publishers Weekly
Mica librărie de pe Sena de Nina George apare pe 18.10. 2019 la punctele de difuzare a presei, la prețul de 24,99 lei!
Sursa: Cărți Romantice

Săptămâna aceasta vor apărea la punctele de difuzare a presei trei cărți romantice: Drum în noapte de Kristin Hannah pe 15.10.2019 (Colecția Blue Moon), Întoarcerea în Eclipse Bay de Amanda Quick pe 17.10.2019 (reeditare, seria Eclipse Bay a mai apărut în colecția Cărți Romantice) și Mica librărie de pe Sena de Nina George (Colecția Blue Moon) pe 18.10.2019.

Cărțile din colecția Blue Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Blue Moon

 

Spune-ți părerea!