Delicatese Literare
Prezentari carti

Micile ticăloase de Alex Marwood, Editura Litera, Colecția Buzz Books

Micile ticăloase

(The Wicked Girls – 2008)

Alex Marwood

Editura Litera

Colecția Buzz Books

An apariție: 2020

Un thriller psihologic plin de suspans, ingenios și original, în care nimeni nu este cine pare a fi.
Cu douăzeci și cinci de ani în urmă, două fete de unsprezece ani au fost acuzate de crimă și și-au petrecut copilăria în instituții pentru combaterea delincvenței juvenile.
În prezent, jurnalista Kirsty Lindsay scrie despre o serie de atacuri îngrozitoare asupra unor tinere turiste aflate în vacanță într-o stațiune de pe litoral. Investigațiile ei o aduc față în față cu Amber Gordon, șefa echipei de curățenie a parcului de distracții.
Pentru Kirsty și Amber, este prima dată când se întâlnesc după acea zi neagră, din urmă cu atâția ani. Acum, trăind vieți fundamental diferite – și cu familii inocente pe care trebuie să le protejeze –, vor putea ele să-și păstreze secretul întunecat?
Captivantă, scrisă într-un ritm alert, cu un final care-ți va rămâne în minte mult timp după ce o vei termina, „Micile ticăloase te duce într-un loc întunecat și înspăimântător în care nu ai mai fost niciodată.“
Veți citi întreaga poveste în romanul MICILE TICĂLOASE de Alex Marwood, din 18.08.2020 la chioșcuri, la prețul de 27,99 lei.

Cărțile din colecția Buzz Books pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro

Colecția Buzz Books august 2020

Recenzii și prezentări cărți din Colecția Buzz Books

Spune-ți părerea!