Delicatese Literare
Prezentari carti

Micul ghid al stilului Audrey Hepburn – Caroline Jones – Editura RAO

Micul ghid al stilului Audrey Hepburn

(The Little Book of Audrey Hepburn – 2016)

Caroline Jones

Editura RAO

Categoria Lifestyle

Traducere: Iris-Manuela Anghel

Nr. de pagini: 160

An apariție: 2022

Caroline Jones este o scriitoare specializată în sănătate, frumusețe, modă și stil de viață. Fost redactor senior la mai multe ziare și reviste naționale, ea este și antrenor de viață acreditat. Cărțile ei anterioare includ The Busy Girl’s Guide to Looking Great, 101 Little Fashion Miracle și Kate’s Style, despre simțul modei al ducesei de Cambridge. Caroline locuiește în Londra, Marea Britanie, împreună cu soțul și fiica ei.

Plin de fotografii uluitoare, acest tribut fascinant oferă o perspectiva despre viață lui Hepburn. De la primii ei ani până la statutul ei de star internațional al eleganței, acest mic ghid dezvăluie modul în care frumusețea ei unică a făcut-o un subiect de vis pentru designeri și fotografi deopotrivă.

Descriind colaborările ei cu Givenchy și fotografiile din decorurile celor mai faimoase filme ale ei de la Hollywood, Micul ghid al stilului Audrey Hepburn poartă cititorul într-o călătorie prin cariera actriței și dezvăluie cât de puternic rezonează imaginea ei pe tot globul, mult timp după moartea ei.

Cărțile apărute la Editura RAO pot fi comandate pe raobooks.com, libris.ro, librex.ro, cartepedia.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii, prezentări cărți și articole Editura RAO

Recenzii și prezentări cărți de nonficțiune

Spune-ți părerea!