Delicatese Literare
Prezentari carti

Micul ghid al stilului Chanel – Emma Baxter-Wright – Editura RAO

Micul ghid al stilului Chanel

(The Little Book of Chanel – 2013)

Emma Baxter-Wright

Editura RAO

Categoria Lifestyle

Traducere: Iris-Manuela Anghel

Nr. de pagini: 160

An apariție: 2022

Emma Baxter-Wright a predat jurnalismul de modă la Universitatea de Arte din Londra și la UCA după ce a studiat modă la Școală de Artă St Martin’s și istoria artei la Universitatea din Bristol. A colaborat cu multe publicații, printre care New York Observer, Cosmopolitan și Marie Claire și este autoarea unor cărți despre fotograful englez de modă Brian Duffy și despre alte nume importante din lumea modei, precum Schiaparelli și Yves Saint Laurent. Emma locuiește la Londra, în Anglia.

Micul ghid al stilului: Chanel - Istoria celebrei case de modă

Elegantă și impecabil ilustrată, această carte prezintă viață unuia dintre cei mai influenți creatori de haine din istorie. Coco Chanel a revoluționat modă prin piesele vestimentare pe care le-a inventat.

Acest mic ghid despre Coco Chanel prezintă viață și moștenirea unuia dintre cei mai influenți designeri de modă din istorie. De la începuturile ei în modă, prin invențiile revoluționare de haine sport și sacouri pentru femei, piese de îmbrăcăminte clasice care îi poartă numele, cum ar fi jachetă cardigan Chanel și rochia neagră, până la imperiul global al mărcii condus de Karl Lagerfeld, această carte frumos ilustrată oferă o relatare fascinantă a evoluției și inovației Chanel. 

Cărțile apărute la Editura RAO pot fi comandate pe raobooks.com, libris.ro, librex.ro, cartepedia.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii, prezentări cărți și articole Editura RAO

Recenzii și prezentări cărți de nonficțiune

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *