Delicatese Literare
Prezentari carti

Midnight Blue de L.J. Shen, Editura Epica

Midnight Blue

(Midnight Blue2016)

L.J. Shen

Editura Epica

Nr. de pagini: 320

An apariție: 2021

L.J. Shen este o autoare de cărți romantice devenite bestseller-uri USA TODAY și Washington Post.

Ea locuiește în California împreună cu soțul, fiul și o pisică leneșă. Când nu scrie, îi place să citească o carte bună împreună cu un pahar de vin și să vizioneze spectacolele preferate HBO și Netflix.

A fost odata ca niciodata, un zeu rock care s-a indragostit de o simpla muritoare.

Dupa succesul romanelor Cum sa furi o inima cu un sarut, #1 BESTSELLER AMAZON, Vicious si Provocare, L. J. Shen ofera cititorilor o noua serie care va frange inimi.  Trebuia sa fie usor. Eu aveam nevoie de bani. El avea nevoie de o dadaca, de cineva care sa il impiedice sa traga pe nas pana la ultima suflare. Am fost aleasa special pentru el. Responsabila. Optimista. Calda. Nevinovata. Partea cea mai rea este ca trebuia sa stiu. Alex Winslow. Starul rock britanic. Sfasietorul de inimi. Casanova cu ochi de whisky. „Nu te apropia de diavolul cu geaca de piele. Altfel te va manca de vie.” Si ghici ce-am facut? Nu am ascultat. Am semnat contractul. Un turneu mondial de trei luni. Pe patru continente. Cu o suta de spectacole. Numele meu este Indigo Bellamy si mi-am vandut sufletul unui zeu tatuat. Problema este ca sufletul meu nu a fost suficient pentru Alex Winslow. A vrut sa-mi stapaneasca si trupul. Apoi mi-a luat inima. Apoi mi-a luat totul.

„Sfâșietoare… Îți rupe sufletul”. — Diary of a book Fiend

„Fără doar și poate, acesta este romanul meu preferat cu vedete rock”. — Dirty Girl Romance Blog

Cărțile autoarei L.J. Shen se pot comanda pe librex.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți L.J. Shen

Recenzii și prezentări cărți Editura Epica

 

One Comment

Spune-ți părerea!