Delicatese Literare
Prezentari carti

Minciuni nevinovate de H. Hunting, Editura Litera, colecția New Moon

Minciuni nevinovate

(Little Lies – 2020)

H. Hunting

Editura Litera

Colecția New Moon

Nu te vreau.
Nu însemni nimic pentru mine.
Nu te-am iubit niciodată.
Am transformat cuvintele în săbii. Și am secerat-o. Am împlântat lama în ea și m-am uitat cum se prăbușea. I-am zis că niciodată nu o voi face să sufere și tot am rănit-o. Peste ani, mă confrunt cu toate minciunile nevinovate, cu neadevărurile, cu falsele realități, cu răul pe care l-am făcut, când nu voiam decât să-mi hrănesc obsesia. Lavender Waters este prințesa din turn. Până și numele ei este esența basmelor. Înainte, eu eram cel care o salva. De fiecare dată. Dar nu mai vreau s-o salvez. Vreau doar să pretind că acele minciuni reprezintă adevărul.

H. Hunting ne prezintă probabil cea mai frumos scrisă și cea mai plină de emoții carte pentru tineri adulți a anului. Povestea lui Kodiak și a lui Lavender o să vă frângă inimile. Sunt suflete pereche și au capacitatea să se distrugă, dar și să se înalțe unul pe altul, iar povestea lor care trece de la prietenie la ură și apoi la iubire este de neratat.L.J. Shen

Cartea MINCIUNI NEVINOVATE de H. Hunting este disponibilă de mâine 18.03.2021 la chioșcuri, la prețul de 29,99 lei.

Sursa: Cărți romantice

Cărțile din colecția New Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro, librarie.net

Recenzii și prezentări cărți din colecția New Moon

Recenzii și prezentări cărți young adult

 

3 Comments

  • Geo

    O lectură stranie și captivantă, plină de momente de cumpănă, de panică și anxietate, “Minciuni nevinovate” se dovedește a fi un young- adult fascinant, alert, plin de răsturnări de situații și care te face să ai parte de o mulțime de emoții diverse.
    Pe tot parcursul lecturii am avut senzația că eram într-un montagne-rousse, pendulând dintr-o parte în alta în funcție de emoțiile pozitive sau negative ale personajelor cărții. Fiecare are probleme, tulburări de personalitate, anxietate sau alte boli. Nici unul nu pare a fi în regulă, deși Lavender este cea pe care o înțelegem mai bine. Poate și pentru că povestea este redată din punctul ei de vedere.
    Recenzia mea completă o găsiți aici:
    https://justreadingmybooks.wordpress.com/2021/03/20/minciuni-nevinovate-de-h-hunting/

Spune-ți părerea!