Delicatese Literare
Prezentari carti

Mireasa din China de Mary Jo Putney, Seria Mireselor, Editura Litera

Mireasa din China

(The China Bride – 2000)

Mary Jo Putney

Editura Litera

Al doilea volum al seriei Mireselor

  1. Copilul sălbatic – Editura Litera – The Wild Child – 1998 – prezentare 
  2. Mireasa din China – Editura Litera – The China Bride – 2000
  3. Un târg neobișnuit – Editura Litera The Bartered Bride – 2002 – prezentare
După ani întregi petrecuți aproape ca o sclavă, Troth Montgomery nu-și imaginează că o să plece într-o bună zi din China, țara în care locuiește de copil, pentru a ajung în Anglia, pe proprietatea unui străin: fratele geamăn al bărbatului cu care a fost căsătorită pentru doar o zi.
Kyle Renbourne, viconte de Maxwell, s-a însurat cu Troth cu foarte puțin înainte de ziua în care urma să fie executat pentru că îndrăznise să se furișeze până la templul Hoshan, un loc interzis străinilor.
Însă, ca prin minune, Kyle se întoarce din morți. Cu toate că a supraviețuit malariei și groaznicelor zile petrecute în temniță, trupul și sufletul îi sunt grav rănite. Conștientă de faptul că nu va fi niciodată o adevărată soție englezoaică, Troth face apel la tradițiile orientale, și împreună, cei doi pornesc într-o călătorie miraculoasă a dorinței și a credinței, pe măsură ce Kyle devine tot mai fascinat de intimitatea liniștitoare pe care o împărtășește cu fermecătoarea Troth.
Dar, înainte de a recuceri inima frumoasei lui din China, Kyle trebuie să scape mai întâi de amenințarea mortală a celui care a străbătut jumătate de lume pentru fi pe urmele lor.
Veți citi întreaga poveste în romanul MIREASA DIN CHINA de Mary Jo Putney. De joi, 14.11.2019, la chioșcuri la prețul de 19,99 lei.
Sursa: Cărți Romantice

Trilogia Mireselor  a apărut și în colecția Cărți Romantice.

Recenzii și prezentări cărți Mary Jo Putney

Cărțile autoarei Mary Jo Putney pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net, emag.ro

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *