Delicatese Literare
Prezentari carti

Mireasa norocoasă de Janna MacGregor, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Mireasa norocoasă

(The Bride Who Got Lucky – 2017)

Janna MacGregor

Editura Litera/ Alma

Colecția Iubiri de Poveste

Volumul cu nr. 2 al seriei „Moștenitoarele Cavensham”, după Mireasă cu ghinion, apărut în iulie.

Seria „Moștenitoarele Cavensham“/ The Cavensham Heiresses Series:

  1. Mireasă cu ghinion – The Bad Luck Bride – 2017 – prezentare
  2. Mireasa norocoasă – The Bride Who Got Lucky – 2017
  3. The Luck of the Bride – 2018
Nick nu crede în iubire, se dedică afacerilor. Emma nu vrea să se căsătorească, învinovățindu-se că nu și-a ajutat prietena să scape la timp dintr-o căsnicie brutală. Dar un moment compromițător le răstoarnă planurile, iar Nick pare singurul bărbat care să o susțină și să lupte pentru inima Emmei.

Fiu al unui duce cu inimă de piatră, Nicholas St. Mauer nu este genul care să se implice în societate… sau să-și deschidă inima în fața cuiva. Dar, mânat de onoare, timidul conte de Somerton se simte obligat să o supravegheze pe Lady Emma Cavensham, care are o înclinație pentru pasiuni nepotrivite unei tinere domnișoare și îl pune mereu pe Nick în pericol de a-și pierde statutul de holtei. A îndrăznit chiar să-l sărute o dată – o scăpare cu totul lipsită de eleganță, dar atât de încântătoare…

Emma nu poate nega atracția contelui și afecțiunea ocazională a acestuia, dar nu are nevoie de un soț. Există destine mai rele decât cel de fată bătrână, așa cum Emma știe prea bine. Încă mai plânge pierderea prietenei sale dragi, Lena, și este hotărâtă să demonstreze că soțul Lenei este responsabil de moartea ei, înainte ca acesta să atragă vreo altă femeie nevinovată într-o căsătorie plină de violență. Dar, în timp ce Emma își urmărește prada, un moment compromițător îi dă peste cap toate planurile.

Cu bârfele care circulă și cu reputația ei în zdrențe, Nick ar putea fi singurul bărbat suficient de curajos pentru a se alătura cauzei Emmei… și a lupta pentru inima ei.

Citate:

Dintr-odată, Somerton o întoarse, iar buzele lui calde, mătăsoase și unice le întâlniră pe ale ei. Mâinile lui se așezară pe fața ei. Tandru, dar ferm, îi înclină capul într-o parte și-și plimbă gura de-a lungul curbei buzelor ei. Toate gândurile dispărură în neant. Sărutul lui deveni tot ce conta. Singurul lucru pe care și-l dorea.
Mereu se mândrise cu capacitatea de a rezista farmecelor oricărui bărbat. Însă de fiecare dată când privirea lui fierbinte se oprea asupra ei, se pierdea, iar gândurile i se împrăștiau, ca frunzele luate de vântul toamnei. Ochii lui purtau o promisiune, ca și cum ar fi ascuns un secret care-i putea zgudui lumea și convingerile organizate.
Când atenția lui îndrăzneață se concentra doar asupra ei, era ceva mai profund decât o simplă privire. Ajungea undeva în adâncul inimii și minții ei. Era ca o forță gravitațională, iar Emma era neajutorată, prinsă în orbita lui. Era prea puțin să-l descrie ca fiind periculos.
Șoapta ei melodioasă era pentru totdeauna gravată în inima lui, cea pe care o închisese cu atâta atenție. Strălucirea ei înnăscută promitea un loc unde putea să evadeze și să se desfete în lumina ei glorioasă. Întunericul din el îi făcu loc Emmei, cum făcea noaptea cu ziua.
Emma îl găsise și-l adusese acasă.

Veți citi întreaga poveste în romanul MIREASA NOROCOASĂ de Janna MacGregor. De luni, 23 august la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste august 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *