Delicatese Literare
Prezentari carti

Mireasă pentru un crai de Julia London, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Mireasă pentru un crai

(The Devil Takes a Bride – 2015)

Julia London

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Neastâmpărata (The Trouble With Honor – 2014) – prezentare
  2. Mireasă pentru un crai (The Devil Takes a Bride – 2015)
  3. Libertinul și debutanta (The Scoundrel and the Debutante – 2015 – prezentare
Cândva aflate în centrul atenției lumii bune, Grace Cabot și surorile ei se pregătesc acum să înfrunte rușinea pierderii statutului lor și a traiului în lux, odată cu moartea tatălui vitreg, contele de Beckington. Situația nefericită nu poate fi evitată decât dacă Grace reușește să își pună în aplicare planul de a atrage în capcana căsătoriei un viconte bogat. Însă în momentul în care, din cauza unei încurcături, ea este și descoperită într-o îmbrățișare pătimașă cu Jeffrey, contele de Merryton, un bărbat taciturn la care îi era groază și să se gândească, planul ei ia o turnură cu totul neașteptată ‒ și nu neapărat de dorit.
Guvernat doar de simțul datoriei, Jeffrey Donovan nu și-a pus problema căsătoriei până să fie prins într-o situație compromițătoare cu tânăra Grace și nevoit să se însoare. Deși este adeptul rutinei și proaspăta lui soție este însăși întruchiparea haosului, el nu se poate abține să nu o dorească în toate modurile posibile. Secretele amândurora sunt atât de complicate încât toată lumea ar putea să creadă că viața lor este distrusă pentru totdeauna ‒ dar Jeffrey începe să spere că, în sfârșit, și pentru el este posibil un început nou și promițător.
Veți putea citi întreaga poveste în romanul MIREASĂ PENTRU UN CRAI de Julia London, volumul al doilea al seriei Surorile Cabot, după NEASTÂMPĂRATA, publicat în luna noiembrie. Roman disponibil de sâmbătă 21.12.2019 la chioșcuri alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Colecția Iubiri de poveste decembrie 2019

Colecția Iubiri de poveste ianuarie 2020

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *