Delicatese Literare
Prezentari carti

Mireasa pentru un scotian de Vanessa Kelly, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Mireasa pentru un scoțian 

(The Highlander’s Princess Bride)

Vanessa Kelly

Editura Litera

Colecția Iubiri de poveste

  1. 1. Prințesa mea îndărătnică – (My Fair Princess – 2016) – prezentare
  2.      1.5. Three Renegades and a Baby – 2017
  3. 2. Trei săptămâni cu o prințesă – (Three Weeks with a Princess – 2017) – prezentare
  4. 3. Mireasă pentru un scoțian – (The Highlander’s Princess Bride – 2017)
Toată lumea se așteaptă ca fiica ilegitimă a prințului regent să își aleagă o profesie obișnuită pentru statutul ei nu foarte onorabil: actriță, model pentru pictori sau poate chiar curtezană. Însă Victoria Knight a ales să devină guvernantă.O întâmplare nefericită petrecută la ultimul loc de muncă o forțează să se ascundă o vreme de ochii lumii, așa că se duce în Scoția, pentru a se ocupa de noii săi elevi: frații lui Nicholas Kendrick, conte de Arnprior – care de fapt nu sunt deloc minori, ci bărbați puternici și rebeli, în ciuda comportamentului copilăresc și total nepotrivit rangului lor. Iar contele este chipeș, protector și mult prea atrăgător… mai ales pentru o femeie care ascunde un secret teribil.
Nick are nevoie de o profesoară bine pregătită, care să-i educe pe frații lui sălbatici și greu de stăpânit, și de o soție pătimașă pentru el. Domnișoara Knight pare să corespundă în toate privințele. Dar Victoria este mult mai complexă decât pare la prima vedere.
Nu este vorba doar despre obârșiile ei notorii sau despre pericolul care o urmărește până în Scoția, ci și despre loialitatea de neclintit de dincolo de aparența calmă. Iar aceasta, adevărata Victoria, este femeia pe care Nick începe să o dorească disperat. Iar când un conte își pune ceva în minte, va folosi toate mijloacele de seducție disponibile pentru a obține ceea ce-și dorește…
„El își trecu degetul mare peste buzele ei, apoi le trasă conturul. Această atingere simplă îi înmuie toţi mușchii din corp. Când gura lui coborî peste a ei, Victoria făcu apel la fiecare dram de putere din fiinţa ei ca să nu se prăbușească grămadă la picioarele lui, deoarece asta ar fi făcut-o să piardă acest moment absolut magic.”
„Nu mai putea să se îndoiască de sentimentele pe care i le purta sau de intensitatea cu care se doreau unul pe celălalt. Arnprior o dorea ca femeie – femeia lui –, nu ca pe un ajutor în casă aflat la îndemână.
Îi împărtășise cele mai profunde dureri și secrete. Își deschisese sufletul, devenise vulnerabil în faţa ei și îi arătase cât de mult avea nevoie de ea.”
„Nick văzu dragostea și acceptarea din ochii ei, alături de o toleranţă și de un calm care îi alinau marginile colţuroase ale sufletului. Scoase un oftat lung, care părea să fie o eliberare de toată suferinţa și ranchiuna.”
Veți citi întreaga poveste în romanul MIREASĂ PENTRU UN SCOȚIAN de Vanessa Kelly – apariție sâmbătă 27.01.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărți Romantice

Am menționat cartea în Top 10 cărți historical-romance în care un scoțian este cucerit de o englezoaică

Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

 

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *