Delicatese Literare
Prezentari carti

Miresele MacGregor de Nora Roberts, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Miresele MacGregor brides

Nora Roberts

Titlul original: The MacGregor Brides
Este al şaselea volum al seriei The MacGregors:
  1. Un pariu pe soartă  – Playing The Odds prezentare carte 
  2. Provocarea sorții – Tempting Fate recenzia
  3. Posibilități nenumărate – All The Possibilities recenzia
  4. Singurătatea unui bărbat – One Man’s Art – prezentare carte
  5. Acum şi pentru totdeauna – For Now, Forever prezentare carte
  6. Miresele MacGregor – The MacGregor Brides prezentare carte
  7. Mâna câștigătoare – The Winning Hand prezentare carte
  8. Mirii MacGregorThe MacGregor Grooms – prezentare carte
  9. Vecinul perfect  The Perfect Neighbor – prezentare carte
Patriarhul clanului MacGregor este puternic, bogat și decis să-și continue obiceiul de a se amesteca în viețile celor dragi.
La vârsta de 90 de ani, Daniel nu vrea nimic mai mult decât să-și vadă nepoatele măritate, fericite și pregătite să continue generația MacGregor.
Tinerele verișoare locuiesc împreună la Boston și sunt foarte mulțumite să se concentreze pe construirea unei cariere de succes în domeniile pe care și le-au ales.
Dar Laura, Gwendolyn și Julia descoperă curând ceea ce părinții lor știau de mult – că Daniel MacGregor are un talent înnăscut pentru pețit, așa că deja le-a ales fetelor candidații perfecți, despre care este convins că vor fi soții ideali.
Nu-i mai rămâne decât să pună lucrurile în mișcare… bineînțeles fără ca vreunul dintre cei implicați să bănuiască măcar ceva.
Trei superbe povești de dragoste, pline de pasiune și umor, își vor găsi împlinirea la magicul Hyannis Port, când Daniel MacGregor va reuși să ofere fiecărei nepoate darul pe care banii nu-l pot cumpăra – o iubire ca-n povești!
„–Mă grăbesc. Calcă acceleraţia.
– Spune-mi ce porţi pe sub rochia aia.
Ea râse.
– Parfum.
– Am să conduc cu viteză. Băgă maşina în viteză. Pune-ţi centura şi ţine-ţi mâinile acasă. Vreau să rămân în viaţă să pot face dragoste cu tine.
Laura îşi puse stângace centura în timp ce se năpustiră în stradă. Îşi strânse mâinile laolaltă în poală. Voia să le folosească pe el, îşi dădu ea seama. Voia să le folosească pentru a-i smulge cămaşa, pentru a atinge, pentru a poseda, pentru a-l scoate din minţi. Nu mai trăise niciodată acea dorinţă animalică sălbatică pe care o simţea acum zvârcolindu-se în ea.”
„Laurei i se tăie răsuflarea şi se cutremură când zăpada alunecă, rece şi umedă, în interiorul gulerului ei. Apoi se trezi cu gura mult prea ocupată pentru insulte. Royce o sărută până îi alungă frigul din trup, gândurile din minte, forţa din braţe şi din picioare. Ea încercă un protest înăbuşit, de dragul aparenţelor, apoi îşi încolăci braţele în jurul lui. Se miră cum de nu se topea zăpada de pe peluză pentru a forma un lac, ca apoi lacul să sfârâie precum un gheizer.”
„Nimeni nu îi mai stârnise vreodată senzaţii atât de contradictorii şi de copleşitoare. Petalele de trandafir i se lipiseră de piele ca nişte săruturi dulci, romantice. Lumina lumânărilor, caldă şi romantică, se revărsa scânteietoare peste pleoapele ei grele. El îi murmura complimente, promisiuni, cu o voce hipnotizantă. Şi totuşi, cumva, mâinile lui blânde îi făceau pulsul să bubuie precum o tobă, iar dezmierdarea leneşă a gurii lui îi tăia răsuflarea de fiecare dată când încerca să inspire.”
MIRESELE MACGREGOR de Nora Roberts – apariţie vineri 02.09.2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Carti Romantice

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

37 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *