Delicatese Literare
Prezentari carti

Mirii MacGregor de Nora Roberts, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

mirii-mcgregorMirii MacGregor

Nora Roberts

Editura Litera/Lira

Colecția Cărți Romantice

Titlul original: The MacGregor Grooms
Este al optulea volum al seriei The MacGregors:
  1. Un pariu pe soartă  – Playing The Odds prezentare carte 
  2. Provocarea sorții – Tempting Fate recenzia
  3. Posibilități nenumărate – All The Possibilities recenzia
  4. Singurătatea unui bărbat – One Man’s Art – prezentare carte
  5. Acum şi pentru totdeauna – For Now, Forever prezentare carte
  6. Miresele MacGregor – The MacGregor Brides prezentare carte
  7. Mâna câștigătoare – The Winning Hand – prezentare carte
  8. Mirii MacGregorThe MacGregor Grooms
  9. Vecinul perfect  The Perfect Neighbor – prezentare carte
Cu nepoatele, uneltirile i-au funcționat de minune, așa că acum Daniel MacGregor, venerabilul șef al familiei, vrea să-și vadă căsătoriți și cei trei nepoți chipeși, cu toate că aceștia țin cu încăpățânare la viața de burlac.
Pentru artistul D.C. o alege pe Layna Drake, moștenitoarea unui lanț de magazine de renume, o femeie de afaceri deșteaptă și abilă, obișnuită cu singurătatea și hotărâtă să își vadă de carieră. În calea lui Duncan, proprietarul unui vas-cazinou, o scoate pe Cat Farrell, o cântăreață care îl va vrăji din prima clipă cu vocea ei – și nu numai.
În cazul nepotului său Ian, avocat de renume, Daniel este ceva mai subtil când aranjează ca acesta să se întâlnească – ca din pură întâmplare – cu Naomi Brightstone, rățușca cea urâtă a familiei, care a reușit să se reinventeze într-un mod spectaculos, devenind lebăda cea frumoasă, dar lipsită de experiență când vine vorba despre relații.
Și, după cum este de așteptat, Marele MacGregor va urmări plin de sine cum planurile lui sunt puse în aplicare și cum cei trei nepoți cad, fără ca măcar să-și dea seama, în plasa pe care bătrânul lor bunic a întins-o cu atâta pricepere.
„Îi plăceau acele priviri reci, măsurate, pe care i le arunca atunci când vorbeau, dar şi acelea fierbinţi şi lacome în timp ce făceau sex înlănţuiţi. Îi plăcea sunetul vocii ei. Rece când discutau subiecte din artă sau muzică. Guturală când îi rostea numele în întuneric.”
„Ea îi inunda simţurile. Gusturile, aromele, texturile. Când mâinile lui o apucară de păr, ea îşi lăsă capul pe spate, permiţându-i să exploreze mai în adâncime. Dar nu exista capitulare. Se întâlneau scânteie după scânteie, guri, trupuri, dorinţă, toate sudate într-un singur tot unitar.”
„Cu el lângă ea, în sufletul ei era mai mult, încă un sentiment care trebuia prins, încă o uşă care trebuia deschisă cu grijă.”
„Nimic nu mai era imposibil. El o dorea, şi ea ştia că avea sentimente puternice faţă de el. Nu exista nici un motiv ca din acele sentimente să nu înflorească o dragoste. Genul de dragoste adâncă, emoţionantă, mistuitoare pe care o simţea pentru el.”
MIRII MACGREGOR de Nora Roberts, volumul al optulea a seriei Familia MacGregor, ne așteaptă de vineri,04.11.2016, la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Carti Romantice

mirii-1mirii2

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

14 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *