Delicatese Literare
Recenzii

Mister O de Lauren Blakely, Editura Trei, Colectia Eroscop – recenzie

Mister O

(Mister O – 2016) 

Lauren Blakely

Editura Trei

Colectia Eroscop

Traducere: Camelia Ghioc

Nr. de pagini: 344

Lauren Blakely – autoare de bestsellere #1 New York Times, Wall Street Journal, Audible Bestselling author, a scris peste 60 de cărți, cu peste 4.5 milioane de exemplare vândute. Succesul răsunător pe scenele literare se datorează stilului contemporan de a crea povești de dragoste complete, spumoase, romantice și amuzante, dar în aceeași măsură sexy, incredibil de ușor de vizualizat și pline de pasiune. A scris peste 60 de cărți, cu peste 4.5 milioane de exemplare vândute.

                    0.5. A Little Big Rock – 2018

1. Inelul cu diamant – Editura Trei / Editura Midnight Books – Big Rock – 2016 – recenzie

2. Mister O – Editura Trei / Editura Midnight Books – Mister O – 2016

3. Marele DA – Editura Midnight Books – Well Hung – 2016 – recenzie

4. Pachetul complet – Editura Midnight Books – Full Package – 2017 – prezentare

5. Plăceri vinovate – Editura Midnight Books – Joy Ride – 2017 – prezentare

6. Tare ca piatra – Editura Midnight Books – Hard Wood – 2017 – prezentare

6.5. Pețitoarea – Editura Midnight Books – Stud Finder – 2017 – prezentare

Spune-mi Mister O. Pentru că plăcerea TA este superputerea mea.

Treaba unui bărbat este să facă o femeie să înnebunească de plăcere, și n-ar trebui să iasă din dormitor până nu reușește. Eu asta livrez de fiecare dată. Cred că de aceea sunt un supererou al plăcerii, iar misiunea mea e să satisfac. Întotdeauna.

Însă am avut și eu un moment de rătăcire când o anumită femeie mi-a cerut să o învăț tot ce știu despre seducție. Singura problemă? Ea este sora celui mai bun prieten al meu, dar mi-a fost imposibil să-i rezist, mai ales când am descoperit că fata asta dulce și sexy are o minte perversă și este dispusă la tot felul de încercări.

Ce s-ar putea întâmpla rău dacă i-aș da femeii pe care o doream în secret câteva lecții în seducție?

Dar cu cât mai multe nopți petrecem în pat, cu atât îmi doresc să stau și zilele cu ea. Și pentru prima dată în viață mă gândesc nu cum să o fac să urle de plăcere în așternuturi, ci cum să o țin în brațe cât mai multă vreme, să fie a mea cu totul.

Se pare că adevăratele aventuri ale lui Mister O tocmai au început...

Plăcere pură. Sexy. Decadent. Divin. Merită cinci stele orgasmice.” – Bookalicious Babes Blog

Cartea asta e o bijuterie! Nick e îngrozitor de SEXY! Și amuzant! Și adorabil!” – Emma Chase, autoare bestseller NYT

O să fac o declarație șocantă. Cred că Nick Hammer este eroul meu FAVORIT. Drăguț, delicios de sexy.” – Lacey Black

Mister O este o carte romantic-erotică explozivă, delicios de amuzantă, momentele extrem de pasionale până la incandescență împletindu-se magistral cu cele pline de umor, rezultatul fiind o comedie fierbinte care te face să râzi în hohote la anumite pasaje, te emoționează și înduioșează la altele, lăsându-te cu o stare de bine la sfârșit!

Cartea este scrisă la persoana întâi din perspectiva lui Nick Hammer, alias Mister O, un tânăr de treizeci de ani care a avut marea șansă să facă o carieră extrem de profitabilă din pasiunea lui pentru benzile desenate. Mister O, personajul creat de el, este un super erou foarte sexy, care reușește să salveze o hoardă de femei din diferite situații critice, folosindu-se de puterile lui remarcabile de seducție.

Nick fusese un tânăr timid și studios, care-și pierduse virginitatea abia când era în anul 2 de facultate, cu o studentă la master, asistenta profesorului lui de animație, mai mare decât el cu cinci ani. Prima lui iubită a fost cea care a pus bazele educației lui în privința femeilor, Nick fiind extrem de dornic să învețe tot ceea ce îi putea produce plăcere unei femei. În următorii ani, Nick a fost monogam în serie, având câte o iubită pe rând, în general mai în vârstă decât el, de la fiecare colecționând noi informații prețioase în arta amorului, dorința lui supremă fiind să le ofere cât mai multe orgasme partenerelor lui.

”Fiecare femeie e altfel și fiecare cale spre plăcerea ei e propria ei călătorie erotică unică, cu nenumărate popasuri fantastice de făcut pe drum. Iau notițe în minte, îi studiez semnele și întotdeauna fac bucuros munca de teren.

Presupun că asta mă face Magellan-ul orgasmului feminin. Un adevărat explorator, care se avântă cutezător înainte, pregătit în orice clipă să cartografieze terenul plăcerii ei, până o aud țipând în încleștarea extazului.”

În tot acest timp, Nick lucrase intens și la aspectul lui fizic, transformându-se dintr-un tocilar pirpiriu într-un bărbat sigur pe el, carismatic, plin de mușchi, tatuat, cu o mică barbă, păstrându-și ochelarii care adăugau un plus de farmec înfățișării lui, astfel că femeile îi cădeau la picioare ca muștele.

Însă, în urmă cu un an, o farsă nevinovată făcută bunului lui prieten din copilărie, Spencer, i-a dat peste cap lumea lui perfectă și bine organizată, răsturnându-i sistemul de valori bine pus la punct. La rugămintea lui Harper, sora lui Spencer, care dorea să se răzbune pe acesta pentru o întâmplare petrecută cu ani în urmă, a fost de acord să joace o scenă în timpul unui antrenament de softball, care să sugereze că erau iubiți, el dându-și jos cămașa, iar ea trecându-și mâinile în jos pe pieptul lui. Spencer spumegase de furie, amenințându-l pe Nick că-l va rade în cap și-i va vopsi sprâncenele în portocaliu dacă se va mai atinge vreodată de ea.

Însă micul lor experiment nevinovat avusese un efect de bumerang asupra lui Nick, care o văzuse brusc cu alți ochi pe prietena lui din copilărie, mai mică cu trei ani ca el. Deși trecuse un an de atunci, el nu mai avusese nicio relație amoroasă, toate fanteziile lui sexuale având-o în prim-plan doar pe Harper.  Nu însă amenințarea lui Spencer îl făcea să stea deoparte, ci faptul că Harper se purta cu el la fel ca întotdeauna, dulce și prietenoasă, tachinându-l cu mici glume cu dublu înțeles.

”O ține permanent într-un fel de miștocăreală verbală, care e flirt, dar nu chiar flirt. Rezultatul? Eu sunt mâța, iar ea ține în mână laserul. Alerg după punctul roșu, dar nu-l prind niciodată.”

Lui Nick îi era teamă ca, făcându-i avansuri, să nu o pună în situația stânjenitoare de a-l refuza, pierzându-i și prețioasa ei prietenie pentru totdeauna.

Harper era genul de excentrică sexy, o roșcată focoasă cu ochi albaștri, care făcea kickboxing pentru a se menține în formă, participa foarte competitiv la jocurile de softball și era fană declarată a lui Harry Potter. Și ea avusese marea șansă de a câștiga bani făcând ceea ce îi plăcea cel mai mult, să fie magician, ajungând rapid să capete o bună reputație sub numele de Incredibila Anna, fiind tot mai des solicitată la aniversările copiilor, cu care se purta plină de răbdare și afecțiune, încântându-i cu trucurile ei magice.

Este de-a dreptul amuzant să intri în gândurile lui Nick, care se învârteau în permanență în jurul lui Harper, construind tot felul de fantezii fierbinți în minte cu ea în rolul principal, și să vezi toate frământările și temerile lui în privința unei posibile relații reale.

Soarta avea însă să-i ofere pe tavă o șansă incredibilă, de care Nick avea să se agațe cu amândouă mâinile. Luând o cafea împreună cu Harper, o fetiță și cu tatăl ei divorțat, Simon, s-au apropiat de ei pentru a stabili detaliile pentru petrecerea aniversării fetiței. Însă, în momentul în care Simon i s-a adresat direct, Harper a părut că uitase complet limba engleză, bâlbâindu-se și roșindu-se. După plecarea acestora, Nick a confruntat-o direct în legătură cu comportamentul ei, iar Harper a recunoscut că așa reacționa de fiecare dată în prezența unui bărbat pe care-l plăcea, experiența ei sexuală fiind extrem de limitată, neavând decât doi iubiți până atunci, cu care nici nu prea făcuse mare lucru, iar de când terminase colegiul nu mai avusese nicio relație amoroasă, meseria ei de magiciană pentru copii punând-o în legătură mai ales cu mamele acestora, Simon fiind o excepție, fiind tată singur.

Mintea lui Nick deja începuse să trepideze de fericire, sperând ca ea să-i ceară să-i fie consilier în arta amorului, dezumflându-se însă imediat în momentul în care ea îi solicită doar sfaturi cum să se comporte cu sexul opus.

”Ahaaaaa. Hai să călcăm frâna cât mă reorientez. Fiindcă creierul meu gonea cu viteza luminii într-o direcție, iar al ei virase în alta. N-am să vă mint, calculasem frenetic cine stă mai aproape și dacă ne-ar duce acolo cel mai repede un taxi, un Uber sau un sprint scurt. Fiindcă teleportarea nu e o opțiune valabilă.”

Însă ceea ce începe ca niște sfaturi nevinovate acordate se transformă rapid în mesaje pe telefon din ce în ce mai fierbinți, iar relația lor se îndreaptă vertiginos în direcția dorită de Nick, tensiunea sexuală dintre ei fiind aproape palpabilă, atingând apogeul la nunta lui Spencer, când cei doi nu-și mai puteau ține departe mâinile unul de celălalt în timpul dansului. Relația trece brusc la următorul nivel în momentul în care Harper vine în camera de hotel al lui Nick și încep să se sărute.

”N-am mai trăit un sărut ca acesta. Nu așa de plăcut, nu așa de intens. Sunt îmbătat de ființa ei, dependent de gustul ei, de gura ei, de limba ei, de dulceața ei.”

Urmarea firească a fost ca Harper să-i solicite lecții practice de seducție, nu doar teoretice, Nick acceptând imediat cu mult entuziasm propunerea.

”Nu sunt capabil să-i spun altceva decât da fetei ăsteia. Parcă e o boală, așa de tare tânjesc după Harper. Orice doctor v-ar spune că singura cale de vindecare e să iei o doză completă de medicament. În cazul meu, medicamentul e ea. Poate-o să iau chiar mai multe doze, ca să fiu sigur. Câteva lecții și o să fiu vindecat, gata să revin la relația noastră de prietenie.”

Soluția ideală convenită de amândoi era ca Nick să-i predea un curs intensiv de o săptămână, timp în care Spencer era plecat în călătorie de nuntă, întrucât nici unul dintre ei nu-și făcea vreo iluzie că Spencer ar putea fi de acord nici într-o mie de ani cu aranjamentul lor.

Harper se dovedește a fi o elevă extrem de silitoare în însușirea cunoștințelor practice, prefigurându-se că va absolvi cu 10+ cursul intensiv de sex fierbinte predat de Nick, ajungând chiar să-și depășească maestrul în anumite momente.

”Zâmbește larg, cu o mutră de mâță care-a mâncat canarul cu tot neamul lui.”

În ciuda speranțelor inițiale ale lui Nick, pe măsura predării lecțiilor acesta devine tot mai dependent de Harper, ajungând să fie gelos pe toată lumea din jurul ei, inclusiv pe Fido, motanul lui Spencer de care Harper avea grijă cât timp acesta era plecat, iar motanul părea, la rândul lui, că-i întoarce resentimentele.

”Motanul își freacă falca blănoasă de sânul ei, iar eu scot un scâncet. Al dracului norocos afurisit! Apoi are tupeul să întindă o labă și s-o pună pe carnea dezgolită a pieptului ei.

– Cred că Fido încearcă să te pipăie.

Harper începe să râdă și-i scarpină bărbia, iar el se cuibărește și mai tare în ea. Frate, motanul ăsta e leșinat după ea.

– Hai să-l mângâi și tu. E cuminte și drăgălaș, spune ea.

Vin mai aproape și-i mângâi urechile. În acest timp, Harper îmi atinge absentă părul. Mâța se oprește din tors, de parcă ar studia fiecare mișcare pe care-o facem. Poate mi se pare mie, dar jur că-și mijește ochii rotunzi.”

În mintea lui Nick, Fido ajunge să capete puteri supranaturale, Nick fiind convins că Fido va găsi o cale să-l informeze pe stăpânul lui de relația ilicită ce se întâmplase în lipsa lui.

”Când ajungem în stradă, îmi sucesc gâtul și mă uit la etajul șase. Și cine-i acolo, la fereastră? Fido, desigur, care ne fixează cu privirea.

Probabil că pregătește un raport pentru stăpânul lui.”

În continuare, te înduioșează frământările lui Nick, modul în care se agață de orice semn care i-ar confirma că Harper începe să aibă sentimente pentru el.

”Și revenim în forță! Coruri de îngeri cântă imnuri de slavă. Cerurile se deschid. Din cer plouă cu bomboane.”

În curând, Nick va avea revelația că, de fapt, sentimentele lui pentru Harper erau de mult timp de iubire profundă, nu doar de dorință, iar singurul lucru care-l împiedica să-i mărturisească adevărul era teama că ea nu simțea același lucru pentru el, caz în care i-ar fi pierdut și prietenia, iar el era dispus la orice compromis doar pentru a o păstra în viața lui.

”Mor să-i zic că e prima în foarte multe sensuri. Prima femeie pentru care am simțit așa ceva. Prima femeie la care am ținut vreodată mai mult decât la munca mea. Prima femeie care m-a inspirat să desenez o caricatură doar ca să mă distrez.”

”Acum vreau să-i ofer bucurie în toate modurile posibile. Eu, Nick Hammer, monogam în serie autodeclarat și Magellan al orgasmului feminin, m-am transformat într-un fraier îndrăgostit lulea.”

O ofertă de promovare în cariera lui Nick care implica faptul ca acesta să se mute de la New York la Los Angeles precipită lucrurile, forțându-i pe cei doi să facă mutarea decisivă în relația lor, fie despărțindu-se, fie găsind o soluție să fie împreună pentru totdeauna.

Deși cartea este scrisă la persoana întâi din perspectiva lui Nick, ne dăm seama mult mai devreme decât acesta că Harper era îndrăgostită de el, având deplina confirmare a acestui fapt abia în final. Extrem de simpatică, tonică, bună, generoasă, sensibilă și altruistă, Harper era îndrăgostită încă din copilărie de Nick, însă fusese conștientă în tot acest timp că el nu-i întorcea sentimentele.

”- Cel mai mare număr de magie pe care l-am făcut vreodată a fost să mă prefac că nu sunt îndrăgostită de tine.”

Dând dovadă de mult curaj, Harper a construit o întreagă strategie pentru a-l aduce pe Nick în viața ei, sperând să-i atragă în sfârșit atenția și s-o privească atfel decât cea mai bună prietenă.

”- De aceaa pentru mine să te sărut și să fac dragoste cu tine n-au fost niciodată simple lecții. Pentru mine n-au fost exerciții, Nick. Pentru mine totul a fost pe bune, întotdeauna.”

Nick este un personaj adorabil, dulce, sexy, amuzant, sensibil, bun la suflet, implicându-se în multe acțiuni de voluntariat la adăpostul pentru câini, fiind în același timp și foarte romantic, dovedindu-se capabil de orice sacrificiu pentru persoana iubită. Este amuzant să-i vezi evoluția de-a lungul cărții, modul cum se transformă dintr-un mare cuceritor într-un bărbat extrem de fidel, care adora să o iubească și să o facă fericită pe persoana de care se îndrăgostise nebunește.

”Dar cel mai minunat lucru din toate e să-i dăruiești femeii iubite totul – în pat și în afara lui, iar  eu fac asta pentru Harper în fiecare zi. (…)

Ea e singura și unica doamnă Orgasm.”

Sper să se traducă toate cărțile din această serie, fiecare dintre ele fiind o comedie romantică foarte fierbinte!

Am menționat cartea pe primul loc în Top 10 cărți romantic-erotice amuzante

Cărțile autoarei Lauren Blakely pot fi comandate din librăriile on-line bookzone.ro, edituratrei.rolibrarie.netlibris.ro, elefant.ro, librex.rocartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți romantic-erotice

Recenzii și prezentări cărți cu umor

24 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *