Delicatese Literare
Prezentari carti

Misterele de la cofetărie. Crimă cu gust de ciocolată de Joanne Fluke, Editura Litera

Crimă cu gust de ciocolată

(Chocolate Chip Cookie Murder – 2000)

Joanne Fluke

Editura Litera

Colecția Blue Moon

An apariție: 2021

Nr. pagini: 304

Traducător: Adina Pintea

Seria Misterele de la cofetărie/ Hannah Swensen Series

Eroina roșcată a lui Joanne Fluke este maestră în dulciuri de toate felurile, dar rezolvă și misterele care apar în orășelul unde locuiește. Și totul a început la cofetăria ei, cu o crimă și niște fursecuri crocante cu fulgi de ciocolată care au iscat un adevărat scandal.

Hannah este deja foarte ocupată. Se străduie să se ferească de încercările mamei sale de a o mărita, își conduce propria afacere, cofetăria The Cookie Jar, cea mai populară din Lake Eden, și are o viață socială destul de bogată. Dar odată ce Ron LaSalle, îndrăgitul curier de la Cozy Cow Dairy, este găsit ucis în spatele cofetăriei ei, cu celebrele fursecuri cu fulgi de ciocolată ale lui Hannah împrăștiate în jurul lui, viața ei devine cu adevărat haotică.

Hotărâtă să nu permită ca prăjiturile ei să aibă o reputație proastă, ea pornește pe urmele criminalului. Dar, dacă nu-și păzește spatele, viața dulce a lui Hannah s-ar putea să se transforme curând în scrum.

Un roman polițist inteligent, plin de personaje atrăgătoare și de rețete delicioase de prăjituri. – Publishers Weekly

Veți citi întreaga poveste în romanul MISTERELE DE LA COFETĂRIE. CRIMĂ CU GUST DE CIOCOLATĂ de Joanne Fluke. Din 23.11.2021 la chioșcurile din toată țara, la prețul de 29,99 lei!

Seria este ecranizată pe Hallmark/ Diva

Cărțile din colecția Blue Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din Colecția Blue Moon

Colecția Blue Moon noiembrie 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *