Misterioasa afacere de la Styles de Agatha Christie, Editura Litera, Colecția Buzz Books

0

Misterioasa afacere de la Styles (The Mysterious Affair at Styles – 1920)

Agatha Christie

Editura Litera

Colecția Buzz Books

E prima carte din seria Hercule Poirot

Atunci când bogata și despotica Emily Inglethorp este descoperită moartă, într-o cameră cu toate ușile închise, nu lipsesc nici suspecții, nici dovezile otrăvirii cu stricnină.
Poate că ucigașul e mult mai tânărul soț și proaspătul beneficiar al celui mai nou testament al doamnei Inglethorp, cu atât mai mult cu cât, în mod straniu, acesta nu se străduiește prea mult să se disculpe, ba chiar pare că ar vrea să fie adus cât mai curând în fața judecătorului. Sau poate unul dintre fiii vitregi ai acesteia ori Cynthia, protejata bătrânei.
Poirot, genialul detectiv belgian refugiat în Anglia din cauza Primului Război Mondial, este adus de prietenul său Hastings să dea o mână de ajutor la elucidarea crimei. 
„Misterioasa afacere de la Styles” de Agatha Christie apare pe 28 august în librăriile din toată țara și la punctele de difuzare a presei. 
Preț special în tiraj limitat la punctele de difuzare a presei – 24, 99 lei
Sursa: Editura Litera

Recenzii și prezentări cărți Agatha Christie

Cărțile autoarei Agatha Christie pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Cărțile din colecția Buzz Books pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro

About Author

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: