Delicatese Literare
Prezentari carti

Misterul de la Black Hills de Nora Roberts, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Misterul de la Black Hills

(Black Hills – 2009)

Nora Roberts

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Data apariției: iunie 2021

Ca adolescent, Coop și-a petrecut vacanțele la ferma bunicilor, împreună cu fata vecinilor, Lil, apoi fiecare și-a urmat drumul. După doisprezece ani, se întorc la ferma din Black Hills – ea este biolog, protejând fauna sălbatică, el investigator la New York. Dar zona e plină de pericole, iar acum cei doi trebuie să descopere un ucigaș care i-a ales ca pradă.
O vară la ranch-ul bunicilor din Dakota de Sud nu este idealul de distracție pentru puștiul de 11 ani, Cooper Sullivan. Situația devine mai suportabilă când Coop o descoperă pe fata vecinilor, Lil Chance. De atunci, odată cu vizita anuală din timpul verii, prietenia dintre cei doi evoluează de la jocuri inocente la sărutări furate și la iubire adolescentină. Însă o experiență urmează să le marcheze pentru totdeauna viitorul: descoperirea terifiantă a cadavrului unei excursioniste.
Ani mai târziu, Lil și-a îndeplinit visul de a deveni biolog specializat în viața sălbatică, în timp ce Coop a abandonat cariera de investigator la New York și s-a stabilit în Black Hills ca să-și ajute bunicii. Soarta îi aduce din nou împreună când Lil se întoarce să se ocupe de refugiul pentru animale sălbatice Chance Wildlife.
Curând, încep să se petreacă lucruri stranii, iar crima nerezolvată din trecut pare să aibă legătură cu faptele sinistre care acum o au drept țintă pe Lil – iar Coop cu siguranță nu poate rămâne indiferent când femeia pe care încă o iubește este în pericol. Amândoi cunosc pericolele care se ascund în adâncurile pădurilor din Black Hills. Acum însă trebuie să descopere un mister care le amenință nu numai iubirea regăsită, ci și viețile.
Citate:
„O sărută mai întâi sub razele soarelui, lângă pătură, și puse în acel sărut tot ce avea mai blând și mai tandru în el.
Știa că are dreptate. Era firesc să se întâmple aici, în lumea care le aparținea amândurora, în lumea care îi adusese împreună și care îi legase pentru totdeauna.”
„Era obosită? se întrebă. Da, era obosită, dar și foarte conștientă de situație. Voia să vină la ea, voia să fie cu el după o zi lungă și grea. Să facă dragoste cu el în timp ce ploaia bătea în geam și noaptea se scurgea înspre zi.
Voia ceva luminos în viața ei și, chiar dacă era o lumină complicată, era mai bine decât întunericul apăsător.”
„În seara asta, îi putea oferi liniște și putea găsi și el puțină pace. În noaptea asta, voia să-i arate dragoste, nu doar pasiune.
Mirosea a ploaie, întunecată și proaspătă în același timp. Avea gust de ploaie.
Avea și ea cicatrici. Cicatrici care nu fuseseră acolo când se iubiseră la început, când pielea ei minunată fusese neatinsă. Acum purta semnele muncii ei. La fel cum era urma lăsată de glonț pe trupul lui.”
Veți citi întreaga poveste în romanul MISTERUL DE LA BLACK HILLS de Nora Roberts. De vineri 04.06.2021 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, litera.ro, librarie.net, emag.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro, librariadelfin.ro, librex.ro

Colecția Cărți Romantice iunie 2021

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

Spune-ți părerea!