Delicatese Literare
Recenzii/Prezentari

Misterul de la Winterset – seria Neobișnuiții Moreland de Candace Camp, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Misterul de la Winterset

(Winterset – 2004)

Candace Camp

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

  1. Sub vraja iubirii (Mesmerized – 2003)prezentare
  2. O lady greu de cucerit (Beyond Compare– 2004) – prezentare
  3. Misterul de la Winterset (Winterset – 2004)
  4. Plăceri și surprize (An Unexpected Pleasure – 2005)
  5. His Sinful Touch – 2018
  6. His Wicked Charm – 2018
  7. Her Scandalous Pursuit – 2020
  8. His Improper Lady – 2021

Chiar din momentul în care Anna Holcombe i-a refuzat în mod inexplicabil cererea în căsătorie, Reed Moreland nu a mai fost în stare să se întoarcă la conacul care fusese martorul poveștii lor de dragoste cu final nefericit – Winterset. Și totuși, frumusețea stranie a domeniului și misterul care l-a înconjurat întotdeauna l-au captivat mereu pe Reed, așa că acesta nu poate să îl abandoneze complet, în ciuda amintirilor dureroase pe care i le provoacă. Când însă începe să aibă vise tulburătoare despre pericolul teribil în care se află Anna, Reed decide să lase la o parte durerea și amărăciunea și să se întoarcă la Winterset, hotărât să o protejeze pe femeia pe care nu a încetat atâția ani să o iubească. O primă reîntâlnire și o singură privire sunt de ajuns pentru ca pasiunea să izbucnească și mai puternic între ei. Însă de această dată lucrurile se complică și mai mult odată cu crimele care îi atrag adânc în legendele amenințătoare de la Winterset și spre un destin de care nici Anna, nici Reed nu au cum să scape.
Acum numai dezvăluirea tuturor secretelor din trecut îi poate ajuta să ofere o nouă șansă poveștii lor de iubire…

Citate:

„Anna scoase un supin de plăcere și se agăţă de el, cu capul învârtindu-i-se. Trecuse atât timp de când savurase buzele acelea. Crezuse că uitase senzaţia, dar amintirile dădură năvală peste ea, fierbinţi și intense. Dorinţa ardea în sufletul ei, de parcă în toţi anii aceia nu făcuse altceva decât să continue să crească. Ar fi vrut să uite de lumea întreagă, să se piardă pentru totdeauna în sărutarea lui.”

„Era chiar atât de greșit? se întrebă ea. Oare era atât de greșit să-l sărute, să simtă un moment de bucurie, de plăcere, ceva de care nu avea să se bucure niciodată?
Doar că știa deja răspunsul, chiar și înainte să-și pună întrebarea.
Un sărut ar fi făcut totul și mai greu pentru ea. Un sărut ar fi însemnat să guste din viaţa pe care ar fi putut să o aibă alături de el și să-și dorească mai mult. Și nu se cuvenea să-i facă una ca asta. Să aprindă din nou dorinţa din el. Să îl facă să știe că aceeași dorinţă încă ardea și în ea.”

„Îi șopti numele, într-o șoaptă joasă, plină de pasiune. El se înfierbântă și mai tare când o auzi rostindu-i numele, după care își lipi din nou buzele de gura ei, într-o sărutare lungă și profundă. Anna se topi în braţele lui și îl prinse de după gât, ridicându-se pe vârfuri, lipindu-se de el. Îi simţi nasturii de la haină înfigându-se în pieptul ei dezgolit, dar nu simţi nici o durere. Voia doar să-l știe tot mai aproape.”

Veți citi întreaga poveste în romanul MISTERUL DE LA WINTERSET de Candace Camp, volumul al treilea al seriei Neobișnuiții Moreland – disponibil de sâmbătă 11.01.2020 la chioșcuri, alături de ziarul Libertatea.

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de poveste ianuarie 2020

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *